Znate li zbog čega se Ozil posvađao sa ocem?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.11.2014.
10:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Arsenala ima velikih problema na početku ove sezone u ovom timu, a španski dnevni list Marka napominje da ne postoji dan da se on nije pokajao što je otišao iz Real Madrida.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Mesut Ozil je fudbaler čija igra u velikoj meri zavisi od samopouzdanja, videlo se to na Svetskom prvenstvu u Brazilu kada je bio jedan od glavnih fudbalera Joakima Leva, a od početka sezone se to vidi i u Arsenalu za koji trenutno i ne igra jer bije bitku sa povredama. Nije igrao na svom nivou početkom sezone, a mediji su započeli priču da bi veoma skupo pojačanje Arsena Vengera htelo da što pre pronađe izlaz iz Arsenala.

Njegova promenljiva forma je, prema pisanju španskog dnevnog lista Marke, uslovljena njegovim odnosom sa ocem.

Naime, otac Mesuta Ozila je tražio od svog sina da napusti Real Madrid pošto je Mesut tražio novi  i jači ugovor od Florentina Pereza koji nije dobio. Arsenal je bio konkretan, gde je ovaj fudbaler i završio prošlog leta za 42.5 miliona funti.

Ipak, nedostatak kvalitetnih napadača u Arsenalu kakve je imao u Real Madridu dovode do nezadovoljstva Mesuta Ozila, pa sada ovaj fudbaler često razlmišlja o napuštanju ovog tima sve češće, piše dnevni list Marka.

Prema ovom izvoru, on je čak i u sukobu sa svojim ocem.

Ozil je trenutno povređen i teško da će se vratiti u tim Arsenala do nove godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Aleksic
Friday, 14.11.2014
19:40

E, da ga je Barsa dovela kao sto je maltene bilo ugovoreno.

avatar
PintoDaCosta
Friday, 14.11.2014
17:30

On ne igra dobro jer je na krilu...kad zaigra iza napadaca pokida..

avatar
Homer J.Simpson
Friday, 14.11.2014
16:02

A ja sam cuo da se Baloteli svadja sa tetkom,zato je los.....A Lovren ima problem jer se sudi sa komsijom oko sljive:))))

avatar
Gunner1994
Friday, 14.11.2014
13:37

Iskreno ne bih zalio i da stvarno ode.Nesto ga nikad nisam preterano voleo.Neosporan je njegov kvalitet ali ja ne volim sto se on ne zalaze a i Venger ga gura na pogresnu poziciju....

avatar
Afro Samurai
Friday, 14.11.2014
12:21

Odigrao je jednu sezonu u Arsenalu, prvi deo te sezone je bio odlican, tokom drugog dela ga je 'stigao' intenzitet lige na koji nije navikao, kao i povreda koja ga je onemogucila da igra poslednja tri meseca. Nazalost, ovu sezonu je opet krenuo sa povredom, no kad se vrati, bice onaj stari.

avatar
PakyCFC
Friday, 14.11.2014
11:59

Budimo realni, ako želi da spasi karijeru, mora da ode iz Arsenala.

avatar
Afro Samurai
Friday, 14.11.2014
12:17

Budimo realni, spanska Marka ima samo jednu svrhu, glorifikaciju madridskog Reala i naravno da po spanskoj Marci svaki igrac koji nesto vredi a napustio je Real pati zbog te svoje odluke do kraja karijere.

avatar
PakyCFC
Friday, 14.11.2014
17:47

Ne znam da li pati ili ne, ali sam svoj komentar izneo samo zbog njegove forme.