Znate li ko je sve 'častio' Anćelotija 'pokerom'?

Autor: Boban Filipović
subota 07.02.2015.
18:41
Izvor: Sportske.net

Ekipe koje je tokom trenerske karijere predvodio italijanski stručnjak pet puta su gubile rezultatom 4:0.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Ubedljiv trijumf 'Jorgandžija' na 'Visente Kalderonu' u 'Madrilenju' naveo je fudbalske statističare u Španiji da prokopaju malo po biografiji Karla Anćelotija i provere kada je još gubio 'pokerom'.

Prvi put mu je to desilo 2000. godine kada je vodeći Juventus primio četiri komada od Selte na 'Balaidosu' u okviru Kupa UEFA.

Dve godine kasnije izgubio je ovim rezultatom kao trener Milana protiv Borusije iz Dotrmunda na 'Vestfalenu' u Ligi šampiona.

Februara 2004. godine Lacio je tukao 'Rosonere' sa 4:0 u italijanskom kupu.

Nešto kasnije, iste godine, isti taj Milan je ponižen od strane Deportiva iz La Korunje na 'Riazoru' u 1/4 finala Lige šampiona sa 4:0, što je ujedno i poslednji put kada je Anćelotijeva ekipa izgubila ovim rezultatom do današnjeg Realovog debakla na 'Visente Kalderonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 07.02.2015
19:46

Ovo je jedan srecnik koga je Ramos spasio u 90 minutu Lige Sampiona....I dalje ne mogu da shvatim kako je Anceloti bio ispred Simeonea kada su birali najboljeg trenera evrope...Ovaj ima buzdet od 500 miliona,a Simeone mu dijeli lekcije 4 pobjede i 2 remija.Pametnom dosta.

avatar
ppera 1
Sunday, 08.02.2015
00:16

Da, igrao se 93, minut, Di Maria-Ramos i 1:1. Prvog oteraše, drugog jedva i pomenuše, al' zato ovaj umesto otkaza dobi nagradu za najboljeg trenera Evrope, a onaj dobi ni manje ni više nego ZL (valjda za 4. gol iz penala). Realno... :-)

avatar
pasa
Sunday, 08.02.2015
10:09

Moj druze Anceloti,Murinjo Gvardijola, djele lekcije godinama, Simeone zadnje dvije godine forsira ako cemo realno prljav fudbal, i sad bi trebo biti u vrhu jeli, pogledaj kakav je Klop igrao fudbal.bilo milina za gledanje a vidi ga danas gdje je tako ce i Simeone zavrsiti,