'Zlatni džoker' Batšuaji za spas Olimpika u poslednjim sekundama

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 21.02.2016.
16:20
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Marseja uspela da se spasi poraza u oslednjim trenucima.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Olimpik Marsej igra očajno na svom 'Velodromu' ove sezone, i na 11 mečeva u Ligi 1 nije uspeo da zabeleži pobedu. Poslednji trijumf na svom terenu zabeležili su 13. septembra nad ekipom Bastije.

Sa druge strane, Sent Etjen je u ovaj meč ušao u dobroj formi i tražio je treću pobedu u nizu na gostujućim terenima.

U francuskoj luci je viđen meč za infarkt, u kom je domaći tim u poslednji trenucima meča došao do izjednačenja, za konačnih 1-1.

Domaći tim, koji sa klupe predvodi predvodi Mičel, u prvom poluvremenu je imao terensku inicijativu, koju nisu uspeli da krunišu pogotkom.

U nastavku susreta, promenilo se stanje na terenu i gosti su meč preokrenuli u svoju korist. Jedan od ključnih momenata na meču desio se u 60. minutu, kada je štoper domaćih N'Kulu dobio crveni karton i ostavio svoje saigrače na cedilu.

Brojčano nadmoćni gosti su u 85. minutu uspeli da dođu u vođstvo, pogotkom Mone-Pakea.

Kada su svi mislili da će Sent-Etjen odneti ceo plen sa Velodroma, na scenu je stupio fenomenalni Miču Batšuaji, koji je po ko zna koji put spasao Olimpik, posigavši i svoj 13. gol u sezoni.

Igrao se poslednji minut meča, kada je belgisjki reprezentativac, koji je u igru ušao u 77. minutu uspeo da zatrese mrežu golmana gostiju Rufijea i spasisvoj tim novog neuspeha na domaćem terenu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke