Zlatanovo veče!

Autor: Miloš Marković
utorak 24.11.2015.
11:22
Izvor: Sportske.net

Pred Ibrom je emotivni trenutak, vraća se u klub u kome je za njega sve počelo.

BETA/AP Photo/David Vincent
BETA/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović večeras sa Pari Sen žermenom stiže u svoj grad. U Malme. U klub u kom je počeo uspon ka zvezdama, klub koji voli.

Ibra je u Malmeu prošao omladinske kategorije, započeo tu i svoju profesionalnu karijeru, iz Malmea otišao u Ajaks posle dve godine igranja za prvi tim.

Holandski gigant je ugrabio priliku, nije postojala šansa da se Ibra duže zadrži u domovini.

Nakon gotovo 15 godina se vraća, rezervisao je gradski trg za svoje sugrađane, čitav grad će imati priliku da prati meč.

"To sam uradio odmah posle žreba, čim sam saznao da igramo sa Malmeom. Malme ima mali stadion, ne po švedskim standardima, već evropskim. Želeli smo da ceo Malme stane na stadion, ali obzirom da ne mogu svi da uđu, ovako sam hteo da svi dobiju priliku da prate meč."

"Na trgu će biti postavljen veliki ekran, ali imamo još nekoliko iznenađenja. Biće to zaista poseban trenutak."
, kaže Ibra, koji je sve osmislio sam.

"To je lično moja stvar. Nisam hteo da se neko drugi koristi mojim imenom kako bi namamio ljude. u svemu sam učestvovao, to je moj poklon Malmeu."

"Rezervisao sam trg, sve isplanirao. Sve što će se desiti tokom dana, a desiće se mnogo toga, sve sam isplanirao ja uz pomoć gradskih čelnika koji su mi pomogli da ideje sprovedem u delo. Zato je to sve i posebno.",
istakao je on u intervjuu za UEFA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 24.11.2015
13:19
avatar
Chicharito
Tuesday, 24.11.2015
13:09

Aha, evo kod nas u malmeu se dele Ibra sladoledi. Evo seta se po gradu, caska sa ljudima. Deli poklone. Kao da je nova godina, aon deda mraz. :)

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 24.11.2015
12:27
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 24.11.2015
12:26

Voleo bih da Ibrahimovic konacno osvoji LS, bar jednu da ima u karijeri, da PSZ osvoji LS, da Pariz dobije prvaka Evrope, a Francuska drugi klub.