"Zlatane, IZVINI!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.04.2016.
20:33
Izvor: Sportske.net

Samo jedan dan trajala je pompa oko "doping afere" Zlatana Ibrahimovića, a nakon najnovije izjave doktora koji je optužio Šveđanina možemo da kažemo da se na čitav slučaj stavlja tačka.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Švedski lekar koji je svojevremeno bio deo stručnog štaba fudbalske reprezentacije te zemlje u četvrtak je uzbunio javnost izjavom da je Zlatan Ibrahimović koristio doping dok je nastupao za Juventus.

Najbolji fudbaler Švedske nije se oglašavao povodom navodne "doping afere" ali je njegov menadžer Mino Rajola poručio da će Ulf Karson na sudu morati da dokaže svoje tvrdnje.

Da li zbog činjenice da mu je zaprećeno tužbom, ili je shvatio da je preterao u svojim izajavama, tek, Ulf Karlson je odlučio da se izvini Zlatanu Ibrahimoviću.

"Izrazio sam se neprecizno i na neodgovarajući način o Zaltanu Ibrahimoviću. Tek sada shvatam kako je ono što sam rekao interpretirano a to nije bila moja namera i sada sam uznemiren" rekao je Karlson.

Čovek koji trenutno radi pri Atletskom savezu Švedske optužio je Zlatana Ibrahimovića da je snagu i mišićnu masu nabacio za devet meseci koristeći nedozvoljene supstance.

"Izvinjavam se Zlatanu i svima koji su se osetili uvređeno zbog mojih izjava. Nadam se da moje reči nisu naškodile Ibrahimovićevom ugledu jer ga smatram jednim od najboljih igrača koje je naša zemlja ikada imala" zaključio je Karlson.

Da li će povlačenje optužbi i javno izvinjenje uticati na to da Zlatan Ibrahimović odustane od tužbe ostaje nam da vidimo. Najvažnije je da će "doping afera" biti sasečena u korenu čime će sa imena Zlatana Ibrahimovića pasti ljaga koju je svojim neodmerenim izjavama mogao da navuče Ulf Karlson.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cholic
Saturday, 09.04.2016
09:44

Kada novinari objavljuju nesto bez dokaza ili neceg drugog cime bi to potvrdili

avatar
Saturday, 09.04.2016
08:50

Ibra nije uzimao doping nego je doping uzimao Ibru!

avatar
bagra
Saturday, 09.04.2016
01:38

Uplasio se, ipak ibra ima crni pojas u tekvondou

avatar
No ®ules
Saturday, 09.04.2016
00:38
avatar
malialejandro4LFC
Friday, 08.04.2016
21:40

JEDAN je Ibrakadabra!