Zlatan imao sastanak, pričalo se o trenerskom poslu, ali ne u Mančesteru!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.02.2017.
11:31
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović, iako igra u sjajnoj formi u ovom trenutku, daleko je bliži kraju karijere, nego početku, pa je normalno da razmišlja i o trenerskom poslu.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda, Zlatan Ibrahimović, i dalje je jedan od najboljih fudbalera na svetu iako ima 35 godina.

Prkosi svim zakonima, uspeva da opstane na najvišem nivou i ima puno poverenje Žozea Murinja ove sezone.

Najverovatnije će u klubu ostati sve do kraja sledeće sezone, a onda će možda čak razmisliti i o kraju karijere.

Zanimljivo da je bio i na jednom sastanku i to sa Aureliom De Laurentisom, predsednikom Napolija, a razgovaralo se o svemu.

"Tokom leta sam razgovarao sa Ibrom. Otkrio sam da je, pored toga što je dobar igrač, i sjajna, sasvim obična osoba, opušten čovek. Rekao sam sebi, ovakav čovek bi mogao da bude trener Napolija za 5-6 godina.

Voleo bih i da ga imam kao igrača, ali je već u godinama. Igrač sa njegovom reputacijom želi stalno da igra, a on nije neko ko bi sedeo na klupi u Napoliju
", rekao je De Laurentis.

Naravno, sve je daleko od bilo kakve realizacije, ono što je sigurno jeste da će Ibra ovu sezonu završiti u Mančester junajtedu, a nakon toga će najverovatnije produžiti na još godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Thursday, 16.02.2017
18:18

Murinjo je obradio ekipu mentalno. Ibra je dosao da mu pomogne u tome.

avatar
Thursday, 16.02.2017
14:04

Ja tvrdim od aktivni igraca da je najbolji na svetu CR7 i 2 je Ibra. Zasto? Zato sto je dokazao i u Holandiji, Italiji, Spaniji, Francuskoj i sada Engleskoj kao najtezoj i to u ovim godinama!!! Isto tako vazi i za Kristijana dokazao je momak u vise liga i natjecanja da je klasa!!! Dok za Mesija i ostale ne kazem da su losi ali po MENI nisu dokazali da su u gore navedenoj klasi. Molim Barcine navijace da mi se ne kace jer ne vredjam nikog nego iznosim svoje misljenje.

avatar
Thursday, 16.02.2017
15:10

Messi je najbolji igraca ikada, tko kaze suprotno taj nema pojma o nogometu. Govorim realno i posteno. Navijac sam Uniteda.nMessi nije sebican, dok Ronaldo i Ibra jesu. Messi radi za momcad, dok ova dvojica gledaju samo sebe i rekord, titule.. Messi uzme loptu na centru, prođe 5,6 igraca i zabije gol, da li to moze Ronaldo i Ibra? Messi je ponizan, skroman, dok svi znamo kako je Ronaldo dijete dobio(bolest). Ima toliko toga da se pise o Messiu, o tom Genijalcu, ne moze stati ovdje...nAko Messi na ljeto dođe u Manchester City, eto pokazat ce onima koji ne vjeruju jos o kakvom se Geniju radi!!

avatar
Thursday, 16.02.2017
16:17

Druze sta pricas ti najbolji asistent LŠ CR7 sa 31 i posle njega mislim 4 mjesto Ibra?

avatar
xenon 1989
Thursday, 16.02.2017
16:12

Ne mešaj babe i žabe. Ibra je izmislio fudbal za izlizanog...

avatar
amigo999
Thursday, 16.02.2017
12:40

Zlatan bi nazad u Milano. Ima luksuznu kucu u Milanu... ali Milan nema pare niti projekat koji je za Zlatana dobar...Inter ima Icardija....Napoli ima Milika...MU je najverovatniji,ili USA...