Zlatan ima novi sajt koji će vas oduševiti

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.12.2015.
12:10
Izvor: Sportske.net

Švedski internacionalac Zlatan Ibrahimović pokrenuo je novi sajt na kojem svi njegovi fanovi mogu da uživaju u majstorijama koje je izveo u dosadašnjem toku karijere. Podrazumeva se da nije moglo bez nečeg komičnog, shvatićete ako sajt pokušate da otvorit

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Nekoliko dana uoči nove godine Zlatan Ibrahimović obradovao je sve svoje fanove novim sajtom koji je nazvan "zhowtime". Aluzija je jasna, zabava je tamo gde je Zlatan.


Šveđanin je omogućio poštovaocima njegovog lika i dela da na vrlo jednostavan način pogledaju svaki gol koji je tokom karijere postigao na klupskom i reprezentativnom nivou.

Pretraga je laka jer samo treba da odaberete klub ili ligu u kojoj je Ibrahimović igrao a potom i utakmice na kojima je postizao golove.

Kada prvi put uđete na sajt dočekaće vas intervju koji je Zlatan dao na početku karijere. Golobradi Ibra objašnjavao je novinaru kako prilikom postizanja gola za Malme nije uzvikivao "Zlatan, Zlatan", već "šoutajm, šoutajm".

Da vas odmah upozorimo da sajt možete da otvorite samo na računaru jer je mobilna verzija nije dostupna ili, kako stoji u obaveštenju, Zlatan je previše veliki za vaš mobilni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke