Zlatan i Kavani sa po dva gola doneli trofej PSŽ-u!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
23:04
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su u subotu prvi trofej u tekućoj sezoni pošto su u finalu francuskog Liga Kupa ubedljivo savladali Bastiju zahvaljujući golovima Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Kavanija.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Šampion Francuske odbranio je u subotu trofej u Liga Kupu trijumfom nad Bastijom koju je savladao rezultatom 0:4 (0:2) u finalu igranom na nacionalnom stadionu "Francuska".

Utakmica je praktično bila rešena već u dvadesetom minutu kada je sudija opravdano nagradio Pari Sen Žermen penalom ali je bez rezona isključio Skilaćija koji nije bio poslednji igrač odbrane.

Siguran izvođač najstrože kazne bio je Zlatan Ibrahimović koji je tako nastavio svoju golgetersku (penal) seriju. Šveđanin je do odlaska na odmor duplirao prednost "Svetaca" i tada je već bilo jasno da će trofe završiti u rukama Tijaga Silve.

Drugo poluvreme obeležio je Edinson Kavani sa još dva gola u 80. i 92. minutu čime je bio kompletiran još jedan ubedljiv trijumf ekipe Lorana Blana.

Pari Sen Žermen je trijumfom u finalu Liga Kupa odbranio trofej osvojen prošle godine stigavši ujedno do petog trofeja u ovom takmičenju. "Sveci" će do kraja godine igrati za još tri trofeja, u Ligi 1, francuskom nacionalnom Kupu i Ligi šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke