Žiru je 'zapalio' Tviter!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.02.2015.
23:09
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac Olivije Žiru poslužio je većini korisnika "Tvitera" za sprdnju nakon očajnog izdanja u porazu Arsenala od Monaka. Ovo su samo neki od tvitova koji pokazuju šta "raja" misli o večerašnjem nastupu "Arsenalovog žigola".

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Poslednje dve utakmice prve runde osmine finala Lige šampiona donele su i najveća iznenađenja pošto su vicešampion Evrope i Arsenal dobili "packe" u duelima sa Bajer Leverkuzenom i Monakom.

Poraz "Jorgandžija" na "BajAreni" nije tako tragičan pošto je domaćin slavio sa 1:0 pa Simeoneov tim ima šanse za plasman u narednu rundu, dok Arsenalova blamaža na "Emiratima" deluje kao nešto što se ne da ispraviti u revanšu.

Monako je slavio rezultatom 3:1 a domaćin je mogao do znatno povoljnijeg rezultata da je Olivije Žiru nije čašćavao zemljake iz Kneževine.

Francuz je večeras tukao 6 puta ka golu Danijela Subašića ali hrvatski internacionalac uopšte nije morao da interveniše. Svih šest pokušaja završili su van okvira gola.

Ovako je posle svega reagovao "publikum" na Tviteru. Žiru je još jednom zapalio pomenutu socijalnu mrežu svojim promašajima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke