Zidanu stižu hvalospevi iz rodne grude

Autor: Boban Filipović
sreda 24.05.2017.
19:01
Izvor: Sportske.net

Zizua je baš iskhvalio njegov saborac iz zlatnog doba reprezentacije Francuske, Frank Lebef.

BETA/AP Photo/Francois Mori
BETA/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Lebef je ubeđen da Zidanu pripdaju najveće zasluge za uspehe Real Madrida i ne krije d abi voleo da ga vidi na mestu selektora 'Galskih petlova' kada ode Didije Dešam.

"Ne znam stvarno još koliko Didije planira da bude selektor, ali ja imam osećaj da posle njega dolazi Zidan."
izjavio je Lebef za BBC.

"Svi znamo da je gospodin Perez veoma nestrpljiv čovek. Zizu je sada nedodirljiv u Realu jer iza sebe ima rezultate, ali pitanje je da li će tako biti ako se desi da sledeća sezona ne bude ovako uspešna. Iskreno, ne pamtim trenera koji se dugo zadržao u Realu.

Zato tipujem na Zidana kao budućeg selektora Francukse i milim da bi to bio pun pogodak jer nam pristiže strašno talentovana generacija. Ne vidim da bi neko mogao iz tih momaka da izvuče više od Zidana."
zaključio je Lebef.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Wednesday, 24.05.2017
19:22

Ja se nadam da ce Zidan ostati u Realu jos dugo. nOvo je samo pocetk, za samo sezonu ipo je uspeo da 2 godine za redom igra finale LS, da osvoji LS i La ligu. To je veliki uspeh i niko ne moze sada da osporava njegov kvalitet. Uzdam se u Pereza da ga nece otpustiti ako kojim slucajem bude imao jednu neuspesnu sezonu.

avatar
REY_DE_EUROPA
Thursday, 25.05.2017
23:37

Zidanova najveca vrlina je da zna da nije savrsen, vec skupi idealne ljude oko sebe. Npr, nismo ni svjesni koliko je znacilo dovesti Pintusa, transfer ljeta je upravo on bio...