Zidan: ''Zaslužili smo finale''

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.05.2017.
12:33
Izvor: Beta

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da se njegova ekipa zasluženo plasirala u finale Lige šampiona.

EPA/MARISCAL
EPA/MARISCAL

Povezane vesti

"Veoma smo srećni što smo ponovo u finalu. Igrači su najzaslužniji za to, naporno su radili. Zasluženo smo u finalu. U finalu smo, imamo vremena da se pripremimo za taj meč... Vrlo smo zadovoljni", rekao je Zidan posle meča.

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se sinoć u finale Lige šampiona, iako su izgubili na gostujućem terenu od gradskog rivala Atletika sa 1:2, u revanš utakmici polufinala.

Real je tako sa 4:2 eliminisao Atletiko, pošto je u prvom meču na svom terenu pobedio sa 3:0.

Atletiko je poveo u 12. minutu golom Saula Nigesa, a vođstvo je udvostručio Antoan Grizman iz jedanaesterca u 16. minutu. Gol za Real postigao je Isko u 42. minutu.

"Imali smo problema na početku meča, u prvih 20-25 minuta nismo ličili na sebe, postigli su brzo dva gola... Ali, nisam bio zabrinut jer sam znao da ćemo imati prilika. U drugom poluvremenu smo igrali bolje, imali smo prilika i da postignemo još neki gol"
, rekao je Zidan.

Zidan je posebno istakao partiju Karima Benzeme, posebno kod gola Iska. Benzema se kod gol-aut linije oslobodio trojice igrača Atletika i centrirao pred gol, pokušao je Toni Kros, ali je golman odbranio njegov šut. Lopta se odbila do Iska, kome nije bilo teško da postigne gol.

"Ne znam kako je uspeo da se izvuče iz one situacije. Nisu fudbal samo golovi. Zadovoljan sam njegovom igrom. Nedostajao mu je samo gol, a imao je šansi", rekao je Zidan.

Real će u finalu Lige šampiona igrati protiv Juventusa, 3. juna u Kardifu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon 1989
Thursday, 11.05.2017
15:59

Ako se Kassai ubraja u te zasluge, svi golovi iz ofsajda, namešten žreb, sve kupljene sudije itd. onda da - svakako ste zaslužili finale LŠ skoro koliko i titulu u Primeri. :D

avatar
Breaking Bad
Thursday, 11.05.2017
15:19

Da je Mesi onako predriblao, bilo bi priče kako je najbolji ikad, majstor (realno i jeste), ali ovako je izgleda loša Atletikova odbrana pošto je u pitanju Benzema.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 11.05.2017
14:41

Naravno da smo zasluzili finale prvih 20 minuta ne znam sta se desilo igracima ali posle dobro odgovorili.Atletiko je igrao 20 minuta fudbala Real 70.

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 11.05.2017
13:27

Dajte Zidanovoj ekipi penala, nepostojecih korner, golova iz ofsajda a moze i da se ne svira faul na sredini terena,nepostojecih crvenih, jer u suprotnom ce Zidan proci kao Murinjo, Anceloti, Benitez, Pelegrini.

avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 11.05.2017
13:18

Finale-DanPolufinale-Ne

avatar
Los Vikingos
Thursday, 11.05.2017
12:51

Benzema je igrao jednu bitnu ulogu sinoc, ko je dobro pratio videlo se da je njegova kretnja bila na zavidnom nivou. Nije on klasicni napadac koji stoji u napadu i ceka priliku, vec sa svojom kretnjom navuce po 2-3 protivnicka igraca i ostavi prostor Ronaldu, Isku, Bejlu i drugima. nDobar potez Zidana, ove sezone je sa takvim promenama uradio mnoge dobre stvari, ali i dalje stojim iza toga da Morata mora vise da igra!

avatar
NEMANJA RM
Thursday, 11.05.2017
12:42

Zasluzeno koracamo ka duploj kruni ,ova ekipa ima sansu da odbrani titulu prvaka Evrope ,definitivno se opet ulazi u istoriju kao najbolji tim svih vremena.