Zidan: ''Utakmica sa Borusijom kao finale''

Autor: Beta Beta
utorak 06.12.2016.
18:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da njegova ekipa u predstojeću utakmicu s Borusijom iz Dortmunda u Ligi šampiona ulazi kao da je finale.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Real Madrid igra sutra od 20.45 na svom stadionu protiv Borusije iz Dortmunda, utakmicu poslednjeg, šestog kola Grupe F u Ligi šampiona. Aktuelnom prvaku Evrope je potrebna pobeda za prvo mesto u grupi, pošto ima dva boda manje od nemačke ekipe.

"To je za nas finale. Igramo na našem terenu, pred našim navijačima poslednju utakmicu u grupi i nadam se da ćemo prikazati dobru igru. Potpuno smo koncentrisani na utakmicu. Pokušaćemo da osvojimo prvo mesto u grupi. Videćemo kako možemo da im se suprotstavimo, da dodjemo iza defanzvaca i rano postignemo gol", rekao je Zidan, preneo je sajt Gol.

Realu bi bio dovoljan bod da izjednači klupski rekord od 34 uzastopne utakmice u svim takmičenjima bez poraza. "Kraljevski" klub nije izgubio od aprila i utakmice sa Volfsburgom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Upitan o promenljivoj formi napadača Karima Benzeme, Zidan je rekao da njegov sunarodnik dobro trenira.

"On je dobar igrač. Može da nam ponudi mnogo više, ali to može i ostatak ekipe. U nekim utakmicama nam treba više od Karima Benzeme, ali to me ne zabrinjava. On naporno radi, ima dobar stav na treningu i pokušava da odigra dobro u svakoj utakmici", rekao je Zidan.

Benezma je prošlog meseca postigao pobedonosni gol protiv Sportinga u Ligi šampiona, ali su navijači i mediji kritikovali njegovu igru u velikom derbiju protiv Barselone prošle subote.

"On nema problem, može da igra dobro, a u nekim utakmicama je njegova igra ispod očekivanja. Možda smo protiv Barselone od njega očekivali više... Ali neću da sudim o igraču koji je možda imao samo loš dan", rekao je Zidan. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Wednesday, 07.12.2016
13:14

Zidan priča jedno, a pobjeda nije neophodna, glerdajuci ostale ekupe, bolje nam je da budemo drugi

avatar
P. S.
Tuesday, 06.12.2016
20:46

Naravno da je ovo kao finale, jer zahvaljujući žrebu UEFA Real do pravog finala (ako do njega dođu) sigurno neće imati jačeg protivnika od Dortmunda...

avatar
Lionel Pessi
Wednesday, 07.12.2016
00:03

Ja mislim da Ovrebo igra u Barsi i Platini :D

avatar
Barcelonista
Tuesday, 06.12.2016
20:46
avatar
Lionel Pessi
Wednesday, 07.12.2016
00:03

su iz Barselone :_

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 06.12.2016
20:18

Boze kazni Real, Real misli da je velika ekipa, Real loto ekipa.