Zidan potpisao ugovor koji ne znači ništa?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.09.2017.
08:58
Izvor: Sportske.net

Kada se tako gleda, istina je, ali Zidan je poseban...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Zinedin Zidan će potpisati novi ugovor sa Realom.

On je to juče potvrdio, praktično će duplirati svoja primanja koja su bila 4.3 miliona evra, a sada će zarađivati 8 po sezoni.

Ali, za njega to ne znači ništa.

"Meni je ovde sjajno i normalno da hoću da ostanem. Samo, ako nemate rezultat, ugovor ne znači ništa", iskren je Francuz.

On zaista ima veliki kredit kod Pereza, ali poznato je da treneri bez rezultata, odnosno samo jedna godina bez trofeja vrlo brzo postaju žrtve predsednika Reala.

Za Zidana je važnije osvajanje titule od Lige šampiona.

"Po meni, bitnije je, a to smatraju i igrači. Jer, ma koliko bilo zadovoljstvo trijumfom u Evropi, ovo je teže, u pitanju je duga trka", dodaje Zidan koji će imati konačno protiv Betisa na raspolaganju Ronalda.

"Nepravedno je kažnjen, ali, za nas je to sada prošlost. Moramo da pobeđujemo, imali smo kikseve kod kuće", podseća Francuz na činjenicu da već kasni za Barselonom.

Zvižduci za Bejla?

"Svako ih je doživeo na Bernabeu, i meni su zviždali. Ali, to ne menja ništa, to je deo igre. Bejl nam je potreban, vraća se na pravi način, uskoro će biti u optimalnoj formi"
, zaključio je Francuz.

Nije puno želeo da govori o sukobu Nejmara i Kavanija u PSŽ.

"Kod nas se zna, kada pripremamo utakmicu ko izvodi prekide, ko penal, ali to je kod nas, što se tiče drugih ekipa, neću da komentarišem, mene interesuje Real"
, dodao je na kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 20.09.2017
12:37

Kod nas se zna niko ne sme da pisne Ronaldu hahah.

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 20.09.2017
11:50

Smiren čovek. Jako mudro.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 20.09.2017
10:25

Zna dobro sta znaci voditi Real Madrid,prima najneprijatniji,najveci pritisak sa svih strana.Real je najveci klub na svetu mislim da je to svima jasno i tako zna i Zidan da sezona bez trofeja je katastrofa.Niko nije siguran u klubu osim Benzeme i Bejla.Liga je malo teza jer ima vise utakmica,u LS uz malo srece svako moze doci do trofeja.Pametno reaguje na ovakva pitanja kao sto je ova u vezi PSZ-a,treba gledati samo sebe i naporno raditis,sa tim ce rezultati doci.Sledece leto nadam se ide kupovina golmana i dva napadaca umesto Navasa,Benzeme i Bejla.Verujem da mozemo do triple krune uz malo srece i bez povreda,samo napred.

avatar
3x3
Wednesday, 20.09.2017
09:35

Da, toliko je teze, pa mu zato tu gde je teze igraju Lukas Vaskez i Borha Majoral ili kako vec, a najbolje odmara za lakse takmicenje. Kako su bzvz ove price.

avatar
Wednesday, 20.09.2017
09:34

Tesko da ce koji trener da vodi Real kao Zidan, videcete. A nije normalno da u 10 sezona ima 5-6 LS i 7-8 primera. To nije normalno niti za jedan klub niti za jednog trenera. I oterace ga Perez jedan dan a onda ce da bude jos gore

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 20.09.2017
09:27

Ova izjava je dokaz kradje Reala u prosloj sezoni. Svoju sramotu su prekrili tako sto su kupovali sudije. Ali za mene nisu sramotu skinuli, Real je najveca prevara u zadnjih 10godina.

avatar
vidakovic87
Wednesday, 20.09.2017
14:20

Da da ti si verovatno bio posrednik izmedju reala i sudija pa sve znas hahaha

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 21.09.2017
12:17

Gledaj kako je Realu sviran penal protiv Viljareala, a kako Barsi nije sviran. Gledaj kako je Barsi ponisten gol protiv Betisa, a kako je Betis pokradjen u Madridu. Kako je Real pokrao protiv Las Palmasa. Sinoc je sudija zelio da pomogne Realu, tako sto nije par puta svirao faul za Betis, i tako omogucio kontre Reala.

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 20.09.2017
15:37

A nas baš puno zanima tvoje mišljenje...