Zidan: "Očekujemo više od Ronalda"

Autor: Beta Beta
sreda 19.10.2016.
11:14
Izvor: Beta

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da očekuje više od fudbalera te ekipe Kristijana Ronalda, koji je promašio nekoliko dobrih prilika tokom utakmice protiv Legije iz Varšave u Ligi šampiona.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Real je sinoć na svom terenu pobedio Legiju sa 5:1, u utakmici trećeg kola Grupe F u Ligi šampiona. Poveli su Madriđani u 16. minutu golom Gareta Bejla, a vodjstvo je autogolom duplirao Tomaš Jodlovjec u 20. minutu. Samo dva minuta kasnije gol za poljski tim postigao je bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović, što je bio prvi gol Legije u Ligi šampiona posle 21 godine.

"Kraljevski" klub je obezbedio pobedu u 68. minutu golom Lukasa, a konačan rezultat postavio je Alvaro Morata u 84. minutu.

Ronaldo je asistirao kod trećeg i poslednjeg gola Reala, imao je nekoliko dobrih prilika u drugom poluvremenu, ali se nije upisao medju strelce.

"Svi žele da Kristijano postigne tri, četiri, pet golova. Imao je mnogo prilika protiv Legije, ali postigao je gol u prošlu subotu (u prvenstvu) i postići će novi narednog vikenda. Svi očekujemo više od Ronalda i on to zna. Želimo da postigne tri ili četiri gola. Nije postigao gol protiv Legije ali imao je dve asistencije i to mi se svidja", rekao je Zidan, preneli su danas britanski mediji.

Trener Reala rekao je da njegova ekipa mora da popravi igru u odbrani.

"Zadovoljan sam rezultatom, golovima. Jasno je da možemo da napredujemo. Ponekad ravnoteža u odbrani nije savršena, ali naš izbor je da igramo ofanzivno, iako smo rizikovali i pružali šansu protivniku. Najvažnija stvar je da postignemo gol i da pobedimo, a to smo uradili", naveo je Zidan.

Posle tri kola Real i Borusija iz Dortmunda imaju po sedam bodova u Grupi F, Sporting iz Lisabona ima tri boda, dok je Legija bez bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an is back!!
Sunday, 23.10.2016
14:56

ronaldo je igrac koji je se osvojio sto se moglo osvojiti ,koji se dokazao i pokazao dugi niz godina ,on je igrac koji je na pragu 32 godine mnogi su tad zavrsavali karijere , bas me zanima kako ce igracki stojati lessi sa 32 godine vjerovatno ce kao i do sad ,recimo protiv valensije sudija pomagati i sta ce komentarisati ovi sto pumpaju desnicu na njega kao p.s , simke i druzina, kojima je ronaldo trn u oku...

avatar
P. S.
Wednesday, 19.10.2016
12:54

Pa gde ćeš više, čovek sam pobedio Legiju... :) Ovi Bejlovi, Vaskezi, Morate itd. su tu samo da popune broj... :)

avatar
BekutaN
Wednesday, 19.10.2016
11:57

Hajd ima uzvratna..napumpat ce on,sto mu Zizu nekadasnja legenda laska,pertlaš.

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Wednesday, 19.10.2016
19:20

Ma sta rece Stefane? A gde je pecat :D

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 19.10.2016
11:30

Koliko su ovi navijaci Reala i sama uprava optereceni time da Ronaldo postize golove,stvarno to ne shvatam,pa postoje i drugi igraci...Sinoc je Bejl dao 2 gola a niko ga ne spominje,ogromna nepravda prema ostalim igracima,pa ne igra Ronaldo sam fudbal.

avatar
CgRm4
Wednesday, 19.10.2016
13:00

Hahahahahaha legendo!Ko je dao dva gola?Bejl sig nije.Ko je opterecen Ronaldom?Ti.

avatar
Real-an is back!!
Sunday, 23.10.2016
14:57

pusti bre budali on je srecan da mu je lesi dao neregularan gol protiv valensije i da je potvrdio iz penala da je igrac utakmice jer mora se priznati da je velika stvar da lessi da gol iz penala hahaahah

avatar
Wednesday, 19.10.2016
13:12

Strah je stvarno razumljiv... Jer kada tvoja Barsa igra protiv nezaustavljivog igraca, onda je prirodno da se plasis,strah prerasta u mrznju a ona dalje u opsesiju..