Zidan: ''Nećemo rizikovati sa Benzemom i Ronaldom''

Autor: Milovan Longinov
petak 29.04.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net

Trka sa vremenom, svi se nadaju da će Ronaldo i Benzema biti spremni.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Trener Real Madrida Zinedin Zidan optimista je po pitanju povreda Kristijana Ronalda i Karima Benzeme, ali je istakao da neće rizikovati njihov prevremni povratak na teren.

I Ronaldo i Benzema imaju problema sa povredom zadnje lože i nalaze se pod znakom pitanja za revanš polufinala Lige šampiona sa Mančester sitijem.

''Najvažnije je da se obojica oporave na vreme i da budu spremni za duel sa Mančester sitijem. Ipak, mi nećemo rizikovati njihove povrede i da ih vratimo na teren pre vremena. Zabrinut sam svaki put kada je neki moj igrač poverđen i ne smemo da ih forsiramo. Ostaje nam da se nadamo da će biti spremni za duel u sredu'', rekao je Zidan.

Real Madrid u subotu gostuje Real Sosijedadu od 16 sati, a potom u sredu od 20.45 dočekuje Mančester siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Friday, 29.04.2016
14:01

Ako Rodrigez sad ne pocne u startnoj postavi,necu ni gledati utakmicu.. Ovo je strasno sta rade coveku.. Sigurno je bolji od Iska,Hesea i Vaskeza..

avatar
Penaldo Simuladore
Friday, 29.04.2016
16:23

Ono što ti ne znaš je šta je Rodrigez rekao Zidanu ili šta je rekao nekome, pa je to došlo do Zidana? Na nekome se mora trenirati disciplina, a taj neko sigurno neće biti Kiki... :)

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 29.04.2016
13:55

Ma boli me uvo za Benzemu i Ronalda,dosadili ste vise....Ionako se od njih dvojice nista spektakularno na terenu ne moze vidjeti,nemaju magiju kao Ronaldinjo,Brayilac Ronaldo,Messi,Nejmar,Zidan,Anri itd...Tako da nikakve steta sto ne igraju.