Zidan iznenadio, Poketino ipak napada LE, Juve svim silama na Dinamo, Markec i Radović ukrštaju koplja! (SASTAVI)

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.12.2016.
20:16
Izvor: Sportske.net

Pred nama su poslednje utakmice grupne faze Lige Šampiona za ovu sezonu, nekoliko mečeva će odlučivati štošta, dok ima i utakmica bez takmičarskog značaja.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Totenhem Sparsi će napasti Ligu Evrope, kako su za megdan na "Vembliju" protiv moskovskog CSKA izveli ponajbolju postavu.

Od starta su u timu i Eriksen i Hari Kejn, Poketino ne namerava da se oprosti od Evrope tek tako.



Što se tiče Real Madrida, oni će dočekati Borusiju iz Dortmunda u borbi za prvo mesto grupe F. Od starta će za "Galaktikose" nastupiti Hames Rodrigez i nedavno oporavljeni Kazemiro, dok su Isko i Kovačić preseljeni na klupu.

Što se tiče Borusije u startnih 11 nema Marka Rojsa, njega je zamenio Andre Širle, dok će od starta u ofanzivi igrati i Dembele i Pulišić, a u špicu je naravno Obamejang.



Juve je izveo gotovo najbolju moguću postavu, potrebna im je pobeda protiv Dinama za overu prvog mesta u grupi H, protiv zagrebačkog Dinama jedino neće biti Bufona koji je na zasluženom odmoru, a umesto njega će među stativama biti Neto.

I odbrana prvaka Italije je "izmiksovana", mada je to prourzokovano i povredama (Barzalji i Bonući) od starta će bedem pred Netom činiti Benatija, Rugani i Patris Evra.



Lester će odmeriti snage sa Portom, prvaku Engleske ovaj susret ne predstavlja ništa, te je Ranijeri odlučio da promeša karte i odmori najbolje pojedince. Odmoriće Hut, Fuhs, Simpson, Marez i Vardi, mesto njih su Vasilevski, Hemer, Ernandez, Grej i Ahmed Musa.

Najinteresantniji susreta nas najverovatnije očekuje u Francuskoj, Lion će dočekati Sevilju, samo pobeda gura francusku ekipu u narednu fazu, ali upravo umesto Španaca. U prvom susretu je bilo 1:0 za ekipu Horhea Sampolija, dakle Lion će tražiti pobedu sa dva gola razlike. Ovo su postave za taj susret.


Dva sprska interanacionalca će se boriti jedan protiv drugog u Varšavi, kako je u postavi domaće ekipe Mire Radović, dok je Lazar Marković od starta dobio šansu u ekipi Sportinga.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikolaus
Wednesday, 07.12.2016
21:32

Kao što već rekoh,Real hoće drugo mesto u grupi.Drago mi je da je Hames konačno dobio priliku da pkkaze sta zna.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 07.12.2016
21:32

moze bartra da bude miran veceras nema Bejla u realu