Zidan i Ronaldo u svađi zbog Pogbe, pobuna u svlačionici Reala?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.03.2017.
11:15
Izvor: Sportske.net

Prljav veš posle par rezultata odmah ispliva na površinu, kakve veze sa celom situacijom ima Murinjo?

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Jasno, kada se ne pobeđuje, odmah se lansira prljav veš, u slučaju Reala to je navodna pobuna protiv Zidana.

Pre svega, sukob je na relaciji Francuza i Kristijana Ronalda koji je letos, prema pisanju nekih španskih medija sprečio dolazak Pola Pogbe na "Bernabeu", smatrajući da bi to ugrozilo njegovu poziciju, pre svega na marketinškom planu.

Poznato je da je Zidan želeo Pogbu, ali da Florentino Perez nije hteo da pregovara sa Rajolom.

Što se tiče samog Zidana, mlađi igrači, poput Iska i Morate su nezadovoljni, kao i Asensio koji je pao u drugi plan. Ako se tome doda i situacija sa Ronaldom koji deluje frustrirano onda ne čude napisi da mu Real aktivno traži zamenu.

Ako ne osvoji ligu ili Ligu šampiona, sigurno će dobiti otkaz, u to nema nikakve sumnje.

"Diario gol" tvrdi da je Perez kontaktirao Murinja, ali da je dobio negativan odgovor.

Kandidata će biti mnogo, odmah se pominje Alegri, ali i Poketino, no, to su sada sve priče.

U svakom slučaju, Realu ne ide, to je povod za priče, daleko od toga da je bilo šta gotovo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

42 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cole MCM
Friday, 03.03.2017
18:47

Pa igracki gledano, Real je dobro prosao sto nije doveo Pogbu. Prevara lik, nadobudan i preplacen

avatar
ViniciusJR
Friday, 03.03.2017
18:11

E ako je on sprijecio dolazak Pogbe, onda mu svaka cast... Jer bi dali 120mil, za igraca koji ne vrijedi preko 50...i uz to glumi manekena na terenu, a dosta nam je jedan takav. Sto se Zizua tice, mislim da ce, ako ne uzme ligu, definitivno otici...mada vidjecemo, atmosfera, hemija izmedju igraca je vidno opala u posljednje vrijeme.

avatar
HHadzimontagic
Friday, 03.03.2017
15:25

Real od dolaska Ronalda ne lici na Real, jadna i zalosna igra je Reala, Real na sve lici samo ne na Real. Neki ce kazati osvojili su dvije LS, ma kakve dvije LS, zalosno je to na koji su nacin osvojili. A drugi ce reci osvojili su ligu sa Murinjom. Zalosna je ta Liga, branio se Real i lomili protivnika

avatar
LuckyStrike
Friday, 03.03.2017
15:01

Marketing pravi haos od svega ovoga sada.. ali realnost je da su svi znali da ce do ovog doći i da ce pasti u formi... kao sto je i barsa pala ali se sad povratila.. svi su bre oni od krvi i mesa i oni su ljudi kao i mi... samo sto mediji sad traže svasta da pišu da bi se jos vise dizala tenzija.. to su radili barsi ismevali ih to sad rade i realu.. ali barsa je sad u top formi malo ih enrike vuce unzad taktikom ali msm da PSG ako oce da prodje ne sme ni u jednom trenutku da se opusti..

avatar
World is.... REAL
Friday, 03.03.2017
14:04

Zasto je Ronaldo bio protiv pogbe? Da nije ovo pisao neki katalonski list?

avatar
Friday, 03.03.2017
15:44

Nekada imam utisak da citam ostrasceni katalonski portal :))

avatar
Malo veliki covek
Friday, 03.03.2017
13:53

U Realu je jako tesko da ide. Zasto? Zato sto su tamo igraci koji su prepuni sebe i svi misle da su supermeni i zasluzuju vise nego bilo ko drugi. Zato je u Realu tesko napraviti bilo sta.

avatar
Martial11
Friday, 03.03.2017
13:45

Kao sto sam i prepostavio, sad ce se mediji okomiti na Zidana, izvrsit ce veliki pritisak.

avatar
BajaPapaja
Friday, 03.03.2017
13:32

Igraci nemaju postovanja za klub. Igraju za svoju slavu i to ume da stvori problem. Raul nikada nije pravio probleme, mogao je i na klupi ostati i cutao bi, jer je on igrao za Real. Ronaldo igra za svoju slavu. Ne sporim ja da je on jedan od najvecih, ali da je kolegijalniji i da vise igra za klub napravio bi jos vise uspeha.nSvakom iole starijem navijacu Reala (kazem ovo zbog novajlija u pracenju fudbala) je mnogo draza pobeda Reala nego bilo koji Ronaldov rekord.

avatar
Čeki
Friday, 03.03.2017
13:32

Ovo je sramota sta coveku rade. Plus Morata, ubedjen sam, je i sam bio svestan da nece igrati onoliko koliko i u Juveu. A ako je sve ovo uopste istina Ronaldo me jos vise razocarao.

avatar
mak_juventino
Friday, 03.03.2017
13:25

Hahahahahha ako ne osvoji LP , sigurno ce dobiti otkaz hahahah Pa jos Ronaldo izgleda frustrirano , on resava ko ce doci , bla bla bla .... Da nije autor mozda Pique ? :D

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 03.03.2017
13:24

Real je postao totalno vjestacki klub...Mijenjaju trenere kao carape...Sada ako ne osvoje ni jedan trofej,odma slijedi otkaz Zidanu,a prosle godine su osvojili Ligu Sampiona.....Ostace upamceno u istoriji da je Real u eri Lea Messija zaboravio kako je to osvojiti pehar Primere...To je jedan od razloga zasto je Messi najbolji fudbaler svih vremena...Real je iz sezone u sezonu dovodio najkvalitetnije igrace i obarao rekorde ali nije mogao osvajati titule.

avatar
The 8th King of Rome
Friday, 03.03.2017
13:21

Ciste spekulacije ne znam zasto i citam ovo. Zidan ostaje!

avatar
Stefmajster
Friday, 03.03.2017
12:59

resenje reala je da ronaldo ode. Da nije tog egoisticnog, sebicnog, arogantnog stvorenja u ekipi/klubu, real bi bio mnogo bolji

avatar
MSSZRMK
Friday, 03.03.2017
14:44

Problem je i tvrdoglavost Zidana.

avatar
Friday, 03.03.2017
12:58

Problem je sto Zidan drzi startnu postavu i rotira samo odredjene igrac i pozicije. Benzema i Ronaldo, Kros, Kasemiro, Ramos, Marselo, Karvahal su standardni, skoro uvek igraju. Sto sa odbranom nije problem jer imamo relativno mali borj igraca koji to pokrivaju, ustvari to je taman popunjeno kako treba da svi igraju da mozes racunati na vecinu i da nije problem sa nekim odredjenim igracem. Ono sto je problem jeste sto su BBC standardni i samo povreda nekog udaljava sa terena. Dakle ne forma, ne cak ni protivnik vec povreda. Iako je bilo nekih rotacija, malo je to da bi igraci imali i samopuzdanje i formu da za svojih 20 minuta pokazu klasu. A ako ne pokazu kalsu onda ispada da ne mogu u startnu. Tako da dobijamo kruzni ciklus koji ne vodi nigde, imas dosta kvalitetnih igraca koji ne igraju, gube samopuzdanje, ispadaju iz forme i ostaju samo neiskorisceni talenti. Asensio sad kad bi usao u igru verovatno ne bi bio nesto, ali je na pocetku sezone kad je igrao redovnie bio odlican. Morata je odlican dzoker, ali je i bolji od Benzeme. Mi smo jedini tim koji od napadaca ne trazi brdo golova, jer to rade Bejl i Ronaldo. Problem je sto je Bejl bio povredjen duze i sto se relativno cesto povredjuje. Ono sto je problme je sto imamo 3 desetke u timu a ta pozicija objektivno ne postoji u formaciji. Cime imas nezadovoljen igrace, a realno je da vezni red od tri igrac jer odbranu koju igramo je moguce igrati samo na ovaj nacin sa ovim igracima, Dakle vrlo kruta formacija koju igramo sto niej lose, jer se zna koje je mesot za koga, i imas neki sistem, ali je problem kad samo par igrac odgovara tom sistemu jer sem Kasemira nema drugog zadnjeg veznog, ukoliko Kros ili Moric dodju tu onda odbrana slabi, a to ej problem protiv jacih ekipa. Medjutim mozda najveci problem je sto je tim upao u krizu, desava se o, a onda dolazi do izrazenog nezadovoljstva auditorijuma oko kluba, vis eno igraca, cime se vrse pritisci, Tako da se tim destabilizuje i onda neki igraci oce a se dokazu, neki umisle da su mnogobitnii tu nastaje konfuzija, koja moze biti trenutna i koju bi dva tri dobra rezultata popravilo ili totalni krah. S

avatar
Alex DeLarge
Friday, 03.03.2017
12:53

Zidan samo treba da odradi rez i nikakvih problema nece imati... Za pocetak je dovoljno da Benzemu prosledi na klupu, Morata u prvu. Ako se Ronaldu ne svidja, zna gde su vrata. Sta se dogodi kad igraci pokusavaju da glume serife smo videli u slucaju Barselone, ne mora i Real da ide tim putem, neka makar jednom nauce iz tudjih gresaka...

avatar
Nikolaus
Friday, 03.03.2017
14:32
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 03.03.2017
14:47

Igrao je Morata protiv Las Palmasa. Nije problem Reala, cini mi se, u napadu, nego u tome sto im svaka ekipa da dva-tri laka komada. Pogledaj samo gol Boatenga, postavka odbrane kao kod neke amaterske ekipe, plus sto je Marselo napravio bar 3 greske kod samo jednog gola.Ne znam da li je do odbrambene linije ili do koncentracije, ali definitivno je problem sto lako primaju golove, a onda na suvi kvalitet i na o-ruk pokusavaju da stignu.

avatar
Mangus
Friday, 03.03.2017
12:47

Realu ne ide? Proci ce u sledece kolo Ls, drugi sa sa utakmicom manje, ako pobede imace dva boda vise. Ne znam sta ocekuju, da vec sad osigura titulu? nNije problem u Zidanu, nikad nije ni bio problem u trenerima u realu, vec u treneru i igracima. Kako je Ronaldova marketinska pozicija bitnija od fudbala, od onoga sto bi pogba doneo na terenu, jer je to ipak FUDBALSKI klub? Zašto se rodrigez i isko bune, zato sto ne odgovaraju trenrru? Neka promene klub. Kraj

avatar
MSSZRMK
Friday, 03.03.2017
14:44

Isko i Hames nemaju mesto u timu jer nazalost treneri guraju samo 4-3-3 pocevsi od Karla kada je ti u Realu.Da morali su osigurati titulu vec davno pored nikada losijeg Barse.

avatar
MSSZRMK
Friday, 03.03.2017
12:25

Prazne priče. Najbolje bi bilo da prodaju Ronalda više šteti timu nego što doprinosi,Marsela zakucati za klupu loš je cele sezone.Zidanu se ljulja stolica siguran sam zamene me ne interesuju dok je Zizu trener.

avatar
Nikolaus
Friday, 03.03.2017
14:33

Nemamo drugog levog beka.

avatar
Saturday, 04.03.2017
00:37

Koentrao i Naco su bekovi

avatar
MSSZRMK
Friday, 03.03.2017
16:01
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 03.03.2017
14:49

Imao je dosta gresaka, ali samo protiv u zadnje vrijeme golove uglavnom postizu nakon njegovih centarsuteva. Meni se cini da je u zadnje vrijeme Ramos u jako losoj formi.