Zidan čeka Benitezov kiks

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 19.11.2015.
16:09
Izvor: Sportske.net

Legendarni francuski fudbaler bi uskoro mogao da napreduje u svojoj trenerskoj karijeri.

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Rafi Benitezu je mesto na kormilu 'Kraljevskog kluba' itekako 'klimavo' i kako pišu španski mediji, on se već neko vreme nalazi na tankom ledu.

Stil igre i formacija koju on propagira, izazvala je negodovanje dela navijača, ali i nekih igrača, pre svih Kristijana Ronalda.

Jedan od najboljih fudbalera sveta je izrazio sumnju u kvalitete španskog trenera, i izjavio da se ne slaže sa njegovim pogledima na fudbal, pročitajte ovde.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz od ekipe Sevilje u prošlom kolu, kojim je Real ostao na 3 boda zaostatka u odnosu na Barselonu, sa kojom će ovog vikenda 'ukrstiti koplja' u El Klasiku, koji će biti veoma bitan za dalji razvoj događaja.

Kako piše Mundo Deportivo, ukoliko bi Benitez bio smenjen, glavni kandidat za njegovog naslednika na klupi Reala je Zinedin Zidan.

Francuz je u prošloj sezoni bio pomoćnik trenera 'Galaktikosa' Karla Anćelotija, dok ove szone 'peče zanat' u B timu Reala.

Za sada nema podataka da li bi 'Zizu' bio spreman da preuzme 'vruć krompir', ali nema sumnje da bi ovaj fudbalski genije bio pravi izbor za novog trenera kluba sa 'Santjago Bernabeua'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zo
Thursday, 19.11.2015
21:06

Bice on realov Gvardiola

avatar
Vamos Real
Thursday, 19.11.2015
19:02

Mozda je to bila taktika,Benitez samo kao privremeni trener dok Zizu ne dobije malo iskustva,zanimljivo :)

avatar
Lord Bobinho Bitches
Thursday, 19.11.2015
18:49

Sve je bolje od Beniteza.

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 19.11.2015
17:28

Real moze da dovede trenera kojeg pozeli, ali praksa je pokazala da nijedan trener u eri Ronalda nije imao igru, a gdje nema igre nema ni razultata, Gvardiola da dodje u Real morao bi da promijeni svoju filozofiju, jer je Real kontra ekipa a kad se igra kontra Ronaldo je najbrzi i najblizi golu da postigne golove za svoju statistiku. Veliko proklestvo dolazi na Real jer su sve zasluge drugih igraca prepisali Ronaldu.drzi te me za rijec

avatar
Eccentric
Thursday, 19.11.2015
17:26

Smejanje uz duzno postovanje zidanu od ancelotija nece boljeg naci jedino ako vrate iz penziju fergusona