Zenit prekinuo sjajnu seriju CSKA iz Moskve!

Autor: Lazar Mitrović
subota 12.09.2015.
16:14
Izvor: Sportske.net

Derbi kola ruskog šampionata odigran je na 'Himki Areni'.

BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev
BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Meč je počeo idealno za 'Armejce', kada je štoper Lomberts nespretno reagovao i postigao autogol. Loša komunikacija sa golmanom Jurijem Lodiginom skupo je koštala aktuelnog šampiona Rusije.

Moskovljani su nastavili da napadaju, pa je u 22. minutu Sejdu Dumbija duplirao vođstvo svog tima.

Ipak Zenit je pokazao svoj 'šampionski karakter' i uspeli su da se vrate u igru. Kao što je više puta dokazano  2-0 je najgori rezultat i to je opet potvrđeno.

Nakon jedne akcije Zenita, naš reprezentativac Zoran Tošić je oborio Hulka u kaznenom prostoru i sudija je pokazao na belu tačku. Upravo je Brazilac izveo najstrožu kaznu i sigurnom realizacijom postigao svoj 5. gol u sezoni i tako postao izbio na čelo liste strelaca.

Nakon toga igrači CSKA ne posustaju i nakon jedne akcije Dumbija biva fauliran od strane Garaja i sada je penal sviran za tim iz Moskve.

Alan Džagoev je imao priliku da prelomi meč sa 'bele tačke' ali je Londgin uspeo da sačuva mrežu.

Kazna za promašen penal stigla je pred sam kraj ovog sjajnog meča. Igor Smoljnikov je golom spasao bod svojoj ekipi koja tako ostaje na 6 bodova zaostatka u odnosu na vodeći CSKA.

Tako je prekinut veličanstven niz pobeda Moskovljana od 7 uzastopnih pobeda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Saturday, 12.09.2015
16:56

da nije te figure u srpskom fudbalu, igrali bi bar jedno veliko takmicenje...ovako smo bili poligon za suteve momka koji se ponasa kao da se zbog njega igra fudbal...potpuni promasaj od coveka i igraca!