Zenit je nepobediv - Ni CSKA im ne može ništa!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.11.2014.
15:57
Izvor: Sportske.net

Ako se negde očekivalo da Zenit izgubi bodove ove sezone u Rusiji, očekivalo se da će to biti u Moskvi na gostovanju CSKA. Ipak, to se nije desilo...

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Ekipa za koju nije igrao Zoran Tošić sve do 90. minuta igra veoma dobro u poslednjih nekoliko susreta ruske Premijer lige, ali su danas u jednom od odlučujućih susreta kada je titula u pitanju poklekli pred moćnim Zenitom koji i dalje ne zna za poraz ove godine u ovom šampionatu.

Neprobojna odbrana Zenita ni ovoga puta nije poklekla, savladana je ekipa CSKA iz Moskve sa 1:0 na verovatno najtežem gostovanju ove sezone.

Bio je ovo i duel dve prvoplasirane ekipe na tabeli, tako da će sada Zenit otići na velikih 7bodova prednosti u odnosu na CSKA.

Kao što smo naveli, Zoran Tošić je bio na klupi za rezervne igrače, baš kao i Milan Rodić na drugoj strani.

Počelo je prilikom Keržakova već na samom startu meča u četvrtom minutu, da bi samo tri minuta kasnije došlo do jedinog gola u ovom meču.

Nakon kornera je odlično skočio Vitsel, da bi se Garsija našao na drugoj stativi i sproveo loptu u mrežu - 0:1!

Nedostajao je Zoran Tošić ekipi CSKA koji je ušao pred sam kraj meča, ali nije imao dovoljno vremena da ugrozi gol golmana Anjukova. Pored njega, nije bilo ni jednog od najboljih igrača CSKA, Dumbije, pa je Zenit imao dosta olakšan posao, prevashodno misleći na odbranu tog tima kojom je gospodario Garaj, nekadašnji fudbaler Benfike i Real Madrida.

Pored svega ovoga, drugo poluvreme je ekipa CSKA uputila više šuteva u okvir gola gostiju, ali je golman Anjukov danas bio na visini zadatka i jedan od najboljih na meču.

Dakle, u okviru 12. kola Premijer lige Rusije, CSKA - Zenit 0:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke