Zbog čega je Pep zvao Mesija?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 18.01.2015.
10:50
Izvor: Sportske.net

Španski trener i bivši strateg Barselone zvao je Lea Mesija, sa kojim nije bio u najboljim odnosima u poslednjim mesecima na kormilu Barse.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Pep Gvardiola savetovao je Lea Mesija da ostane u Barseloni. Trener Bajerna iz Minhena apelovao je na Argentinca da razmisli i pokaže veru u projekat trenera Luisa Enrikea.

U proteklih mesec dana pojavljivale su se spekulacije da je Mesi nikad bliži odlasku, to je demantovano i prašina se malo slegla, ali niko ne veruje da u Barsi cvetaju ruže.

Iako su i Enrike i Mesi rekli da je njihov odnos korektan i da nema problema, postoji mnoštvo pokazatelja koji govore da su odnosi u svlačionici Barse zategnuti, a to zna i Gvardiola.

Trener Bajerna je otišao upravo jer više nije mogao da drži svlačionicu pod kontrolom, i zna sa čime se suočava njegov bivši saigrač Luis Enrike.

Gvardiola je podsetio Mesija da uživa nepodeljenu podršku svih u Barseloni i da bi trebalo da pokaže strpljenje i veru u ovaj tim.

Navodno, čitava situacija i nastup Gvardiole je dirnuo Mesija i ostavio veliki utisak na njega, tako da je Pep možda odradio veliki posao za svoj bivši klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zico
Sunday, 18.01.2015
12:08

danas je njegov 44 rodjendan...jedan od najvecih fudbalskih trenera ikada...GRACIASPEP