Zbog čega je Kolarov promenio broj?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.07.2014.
10:11
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije i levonogi fudbaler Mančester Sitija promenio je broj na dresu u tom klubu i neće više nositi dres sa brojem trinaest. Evo i razloga zašto je to tako.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Sitija se trenutno nalaze na turneju po Škotskoj gde se pripremaju za novu sezonu, a nakon večerašnjeg meča sa Hartsom napustiće Britaniju i krenuće put Sjedinjenih Američkih Država. Sa ekipom se nalaze i reprezentativci Srbije, Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić.

Interesantna činjenica za našeg internacionalca jeste da je promenio broj na dresu pred početak ove sezone. Do sada je u Sitiju nosio dres sa brojem 13, a od sada će nositi dres sa brojem 11.

Kada sam potpisao ugovor sa Mančesterom želeo sam broj 11, ali tada nije bio dostupan. Još kao klinac sam voleo taj broj, a omiljeni igrač bio mi je Siniša Mihajlović, sa kojim sam sarađivao u reprezentaciji Srbije i koji je nosio taj broj.

Pored toga, u Laciju sam nosio broj 11, u reprezentaciji nosim isti broj, a sada sam dobio priliku da nosim ovaj broj i u Mančester Sitiju. Morao sam da je iskoristim.“, rekao je Aleksandar Kolarov za MCTV.

Pored njega, na pitanja je odgovarao i Matija Nastasić, drugi srpski reprezentativac u dresu Mančester Sitija. Korisnici tvitera su bili u prilici da mu postavljaju pitanja, a bilo je nekih veoma interesantnih poput onog da li razmišlja o ženidbi.

Imam tek 21 godinu.“, odgovorio je Matija vidno uplašen.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke