Zbog čega je izvesno da je Ibra završio sa Mančesterom?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.04.2017.
17:57
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović je završio sezonu, navode engleski mediji. Povratak u dresu Mančester junajteda pod znakom pitanja.

Martin Rickett/PA via AP
Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Još uvek nije utvrđeno da li se radi o ligamentima kolena Zlatana Ibrahimovića koji je sinoć u meču protiv Anderlehta morao da izađe van terena početkom produžetaka.

Ukoliko je to tačno, definitivno je završio sezonu u Mančester junajtedu, Murinjo je takođe istakao nezadovoljstvo njegovom povredom što je još jedan znak da više neće igrati ove sezone.

Znate i sami, on je potpisao ugovor na godinu dana, uz mogućnost produžetka ugovora na još godinu.

Do tog produžetka još uvek nije došlo, govorilo se da će se to pitanje rešavati pred kraj sezone, ali bi ova povreda mogla da bude kobna po Zlatana koji zarađuje 200 hiljada funti nedeljno.

Ukoliko se zaista radi o ligamentima kolena, to bi moglo da znači da će Ibrahimović odsustvovati i do 10-ak meseci sa terena, što bi automatski značilo da on više neće igrati za Mančester junajted jer klubu nije u interesu da se napadač vrati u drugom delu sledeće sezone, a veliko je pitanje i u kakvoj će formi biti.Stidljivo se pominje da bi u slučaju ozbiljne povrede Ibramogao i da završi karijeru, što se iskreno nadamo da nije tačno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Неста13
Saturday, 22.04.2017
00:08

Шанса за Марсијала.

avatar
äxwell
Friday, 21.04.2017
21:06

Po meni glavni razlog povrede je umor. Odmoran fudbaler ne bi onako ruzno naskocio. On je vec u poznim fudbalskim godinama i nije sposoban da isprati ritam Engleske lige, kupova i Evropske lige..

avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 22.04.2017
00:07

ma amaterizam je ono bio. Jednostavno nema snage vise. Pa Ibra nikad ne pada, oanj ga igrač prije toga nista lakse oborio. Gotovo je njegovo, a ova povreda je samo prwforsitanje

avatar
Friday, 21.04.2017
20:49

Видело се на поновљеним снимцима колико је незгодно доскочио. Мислим да само он зна како му је. А штета, велика је играчина у питању. Надам се да интензитет повреде није баш толико озбиљан, и да је можда само мало повредио лигаменте, те да ће се што брже вратити. Ако не буде тако, биће занимљив избор шпица за наредну сезону.

avatar
SAB
Friday, 21.04.2017
21:50

Taj doskok mi je izgledao kao onaj kad se Zuma povredio, secam se Zuma je vristao i plakao od bola, dok Ibrahimovic nije a i koliko sam video sam je ustao tako da mislim da nije nesto za duzi oporavak.

avatar
AfricaLofS
Saturday, 22.04.2017
12:22

Da, ustao je sam, i takodje odsetao uz pomoc jednog od lekara. Sto je za daleko veci optimizam u poredjenju sa Zumom.

avatar
Carina_11303
Friday, 21.04.2017
19:06

Kao nema veze sto ih je vukao cele sezone. Sad kad se povredio treba da mu okrenu ledja? To bi bilo bruka i sramota. Pogotovo ako se uzme u obzir da ih je prakticno sam vukao i da je u 35. godini sve stavio na svoja ledja i igrao skoro svaki minut skoro svakog meca.

avatar
Alex DeLarge
Friday, 21.04.2017
21:48

Kako se vi oduziste Lampardu? Kako se oduzujete Teriju? O cemu ti decko pricas? Pa dve najvece legende u istoriji i tako su prosli, a kao bruka i sramota za Ibrahimovica :-D Nije iskljuceno da mu produze ugovor, ali da sedi na tribinama za 200k sedmicno nece sigurno. I nema potrebe za licemerjem jer to i ti znas...

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 22.04.2017
08:07

Druze, raspravljati o istorijskim dimenzijama Junajteda i Celsija je besmisleno per se. Jednostavno mi inteligencija ne dozvoljava da ih poredim na taj nacin, to je uvreda za Junajted prosto... Vama je Lampard NAJVECA legenda. Pogledaj kako se Junajted odnosi prema svojima, oni koji su napustili svet vec odavno imaju svoje tribine ili statue ispred stadiona, a oni zivi kao Carlton su redovno u pocasnoj lozi i na svaki nacin i dalje deo kluba. Sta ima uopste da raspravljamo o tome? Junajted je u svakom pojavnom obliku eonima ispred Celsija... Niko nije izasao u javnost i rekao bilo sta povodom Ibrahimovica, ali bukvalno niko. I odakle tebi uopste osnova da lupetas u tom slucaju?... Covek se i sam neckao da li da igra jos jednu sezonu. Ja mislim da ce i produziti ugovor, ali za simbolicnu cifru, 2/3 miliona po sezoni. To je po mom misljenju ok, i verujem da bi Ibra na to i pristao...

avatar
Carina_11303
Friday, 21.04.2017
22:23

Pa Celsi su oni napustili jer su zeleli, Celsi ih nije sutnuo kad su bili povredjeni i ocajni. Celsi produzava ugovor sa klincima kao sto je Hacinson koji su u poslednjoj godini ugovora dozivrli povrede. Teri je jos prosle sezone rezonski mogao da ode, a dobio je jos godinu dana ugovora. O Lamparda se ogresio Murinjo kao i o De brujna, Matu, Lukakua. Lampard je dao gol Celsiju za 1:1 a svi navijaci Celsija su mu aplaudirali posle toga. A vi sa Smajhelom? Kako je zavrsio Ferdinand? Vidic se povredio pa ste ga oterali. Jadno

avatar
Stevan Mikša
Friday, 21.04.2017
18:18

Ko zna njemu kako je... Onaj doskok je zaista uzasan bio i u njegovim godinama ovakva povreda stvarno moze da zavrsi karijeru. Ja mu sto brzi oporavak zelim, a neka igra sledece sezone gde god hoce.

avatar
Martial11
Friday, 21.04.2017
18:07

Ne znam koliko je ozbiljna povreda, ali opet ne vjerujemda je nisto kao kod Zume. Zuma kad se povredio, toliko je kristao da sam morao smanjit zvucnike. Možda je samo nategnuo ligamente, i za to ce trebat jedno mjesec dva da se oporavi.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 21.04.2017
19:03

Uporedjujes Zumu i Ibru

avatar
Friday, 21.04.2017
17:59

Šteta bi bila za ovakvu legendu da se oprosti od fudbala na ovaj način. Izdrži Ibra!!!