Zaza ne mrda iz Juventusa

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.10.2015.
19:05
Izvor: Sportske.net

Uprkos tome što je na startu nove sezone "kupio mrvice sa stola" kada je minutaža u ekipi Juventusa u pitanju, Simone Zaza ne razmatra odlazak na pozajmicu.

BETA/AP Photo/ Massimo Pinca
BETA/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Simone Zaza priključio se Juventusu tokom leta ali na startu nove sezone ne uspeva da se izbori za značajniju ulogu u prvom timu ekipe Masimilijana Alegrija.

Zbog takvog statusa u redovima šampiona Italije Simone Zaza mogao bi da dovede u pitanje učešće na Evropskom prvenstvu sa nacionalnim timom, ali čak ni taj podatak ne plaši napadača koji je rešen u nameri da se bori za mesto u timu.

"Simone je veoma opušten, prilagođava se i napreduje iz dana u dan. Očigledno je da prelazak na viši nivo donosi poteškoće koje čovek ne može da predvidi" objašnjava menadžer italijanskog reprezentativca.

Simone Zaza do sada je na terenu proveo 188 minuta i za to vreme uspeo da postigne jedan gol, a njegov menadžer tvrdi da Zaza nema primedbe na svoj status.

"Za sada, ovo je zadovoljavajuće. Ne uzimamo u obzir mogućnost odlaska na pozajmicu u januarskom prelaznom roku jer je Simone spreman da da svoj maksimum u Juventusu kako bi se izborio za budućnost u torinskom klubu" konstatovao je Kristijan Maifredi.

Podsećamo da se Simone Zaza vratio u Juventus nakon sezone provedene u Sasuolu, s tim što je "Stara Dama" morala da izdvoji 18 miliona evra za napadača kojeg je prethodno prodala za samo 2.5 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 13.10.2015
20:47

Nece on nigde, veoma je kvalitetan i borben, zasluzuje da igra

avatar
Juventino SS
Tuesday, 13.10.2015
20:09

Zaza je napadač za budućnost. Momak dobro igra i treba da ostane.