Zašto Kek još nije potpisao ugovor i koliko će Rijeka plaćati pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.06.2017.
13:04
Izvor: Sportske.net, index.hr

Novi odnos snaga u hrvatskom klupskom fudbalu, Rijeka preuzela primat od do sada neprikosnovenog Dinama, a tamošnju javnost sada najviše zanima kako će izgledati transfer politika Riječana u naredom periodu,

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Pisali smo već, Rijeka je sinoćnjim trijumfom nad Dinamom u finalu Kupa stavila tačku na impresivnu sezonu u kojoj je osvojila duplu krunu.

Dan posle, hrvatski mediji bave se narednim potezima prvog čoveka kluba Damira Miškovića u predstojećem prelaznom roku.

Ono što se pre svega očekuje, jeste produžetak saradnje sa Matijažom Kekom, koji i pored brojnih najava i uveravanja, još uvek nije ozvaničen.

''Keku nije istekao ni postojeći ugovor, ali dogovorili smo se. Nema problema, nismo se time bavili jer nismo htjeli ometati rad. Razgovarat ćemo o strategiji za narednih pet godina, ali neće biti divljanja'', izjavio je Mišković, a prenosi ''Index''.

Da neće biti ''divljanja'' tokom leta, odnosi se i na angažovanje novih igrača koji bi mogli da pojačaju Rijeku u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Ipak, utisak je da je Riječanima važnija finansijska stabilnost od ekspresnog ulaska u LŠ.

''Imamo budžet koji imamo, živimo u realnim, napregnutim okvirima. Nećemo dovoditi igrače od deset miliona evra i dati im plate od milion evra godišnje. Za nas je već dovoljno što igramo u Evropi, to je nagrada. Nećemo divljati ni s duplim premijama, postoji pravilnik'', poručio je Mišković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 01.06.2017
16:14

daj prestanite pricati o LŠ i vi i hrvati. Šta će vaši klubovi u lš ccc. smjesni ste. treba zabraniti ls svim osim prvih deset drzava

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
13:13

Rijeka hrvatski Maribor. Inace, ako je ovaj Miskovic hrvat, ja sam sa Merkura.