Zasluženo - Kembel na Vengerovoj prozivci!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.07.2014.
20:05
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema poslednjim informacijama koje dolaze sa Ostrva, ali i usled zdravorazumskog rasuđivanja, reprezentativac Kostarike Džoel Kembel konačno će dobiti priliku da se bori za mesto prvotimca u ekipi Arsenala.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Rezultati koje je reprezentacija Kostarike do sada zabeležila na Mundijalu u Brazilu iznenadili su mnoge ljubitelje fudbala a doneli su i mnogo toga dobrog članovima tog nacionalnog sastava.

Većina reprezentativaca Kostarike nisu tako poznati kao njihove kolege iz drugih nacionalnih timova koji će nastupiti u četvrtfinalu SP ali postoji i nekolicina onih čija imena su dobro poznata na Starom Kontinentu.

Jedan od igrača koji su se do sada najviše istakli jeste i Džoel Kembel, napadač Arsenala koji je prethodne tri sezone boravio na pozajmicama u Lorijenu, Betisu i Olimpijakosu.

Kada je tokom prethodne sezone pogađao mrežu Davida De Hee u Ligi šampiona mnogi su se već tada zapitali da li je Arsen Venger bio u pravu kada je Kostarikanca poslao na pozajmicu a posle tekućeg Mundijala Kembel je dobio još više simpatija.

Novinari Bi-Bi-Sija večeras su preneli da će se Džoel Kembel pojaviti na "prozivci" Arsena Vengera pred početak priprema za novu sezonu i da će sasvim sigurno konkurisati za mesto u prvom timu.

Posle svega što je prošao i činjenice da je mnogo pokazao u prethodnoj sezoni Kembel sigurno zaslužuje priliku da se oproba u Premijer ligi pa nam ostaje da vidimo kako će se simpatični Kostarikanac snaći u timu kakav je Arsenal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke