Žardim misli da je zasluženo, Kolarova je baš zabolelo

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.03.2017.
12:35
Izvor: Beta

Trener fudbalera Monaka Leonardo Žardim rekao je da je sanjao o plasmanu njegovog tima u četvrtfinale Lige šampiona, kao i da ga raduje pobeda nad jednim od najboljih premijerligaških klubova.

EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

"Često sam sanjao o plasmanu u četvrtfinale. Mislim da nam engleski klubovi 'leže' i izuzetno me raduje pobeda i eliminacija jednog od najboljih timova iz Premijer lige", rekao je Žardim.

Monako je sinoć na svom terenu pobedio Mančester siti sa 3:1 i tako zahvaljući porazu od 3:5 u gostima u prvom meču osmine finala izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

"Plasman je samo jedna mala nagrada za naš rad. Odigrali smo sjajno prvo poluvreme i svi su srećni u klubu. Odigrali smo ceo meč odlično i zaslužili smo da se plasiramo u četvrtfinale", rekao je Žardim.

Monako će svog protivnika u četvrtfinalu Lige šampiona znati posle sutrašnjeg žreba u Nionu, koji će održati u podne.

S druge strane, jedan od najiskusnijih fudbalera Mančester sitija, Aleksandar Kolarov izrazio je nadu da će njegova ekipa lako i brzo preći preko eliminacije iz Lige šampiona i sezonu završiti na najbolji mogući način.

"U ovom trenutku eliminacija je izuzetno bolna i predstoji nam težak period, ali moramo da se okrenemo sledećem meču. Imamo još dva meseca do kraja sezone i nadam se da ćemo je završiti na najbolji mogući način u Premijer ligi i FA kupu", rekao je Kolarov.

Dvomeč s Monakom završen je ukupnim rezultatom 6:6, a Siti je eliminisan usled manje postignutih golova u gostima.

"Monako je igrao jako dobro i postigao je više golova od nas u gostima. Mislim da smo bolji tim od njih, ali nismo odigrali prvo poluvreme na način na koji smo to želeli. Čestitam im na plasmanu", rekao je Kolarov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Thursday, 16.03.2017
16:07

Kako ste se proveli na utakmici gospodine Guardiola? - M'onako.

avatar
mrancic
Thursday, 16.03.2017
14:00

Igraju lep fudbal.Uživanje je gledati ih.Oba tima imaju slabe odbrane

avatar
ugaseni zivoti
Thursday, 16.03.2017
13:40

Aleksandre da ste bolji prosli bi dalje.

avatar
RHawtin
Friday, 17.03.2017
01:49

Eto ti uefalone, npr, nemaju veze ak prosli