Žardim improvizuje protiv Juvea?

Autor: Boban Filipović
sreda 03.05.2017.
17:33
Izvor: Sportske.net

Zbog kadrovskih problema trener Monaka bi na poziciju beka mogao da prekomanduje igrača koji je krilo, pišu francuski mediji.

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Nastup Đibrila Sidibea je pod velikim znakom pitanja jer se još nije u potpunosti oporavio od povrede, van stroja je i njegova zamena Almami Ture, pa stoga Leonaro Žardim razmišlja da mesto desnog beka poveri Nabilu Diraru.

Portugalski stručnjak smara da je to manji rizik nego da Fabinja vraća na desni bok, jer bi onda vezni red mnogo trpeo ukoliko bi ostao i bez polivaletnog Brazilca  i od ranije povređenog Bakajoka.

Sa Dirarom na beku Žardim je eksperimentisao minulog vikenda protiv Tuluza na utakmici 34. kola Lige 1, kada su 'Kneževi' slavili posle preokreta sa 3:1.

Ovaj iskusni Marokanac, koji je po vokaciji krilo, je namestio treći gol na toj utakmici, pošto je nakon prodora po desnom boku odlično proigrao Tomu Lemara. Ipak, u dafanzivi je slabije išlo jer deli krivicu za vodeći gol Akvitanaca sa štoperom Žemersonom.

Monaco Soccer Champions League

Monako večeras dočekuje Juventus u prvom polufinalu Lige šampiona, meč na stadionu 'Luj II' počinje u 20:45h, a oko sat vremena pre početka utakmice biće poznate starntne postave za koje su se opredelili Žardim i Maks Alegri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 03.05.2017
18:47

Navijam za Monako jer igraju lep fudbal i na gol vise.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 03.05.2017
18:41

Mislim da Monako i mladici njihovi moze se reci vec sada su ostvarili ogroman rezultat treba biti realan Juve jedini moze na megdan Realu i zato bi volio Juve Real finale ,Monako koliko god sjajno igrao tesko mogu sa Realom u finalu bit ce jednosmjerna ulica za Real ako iko moze da se nosi trenutno sa Realom to je Juventus , ocekujem veceras pobjedu Juventusa i nek u finalu budu sa Realom i neka Juve napokon osvoji dugo cekanu titulu LP.

avatar
Hala Madrid RM
Wednesday, 03.05.2017
18:02

Dirar je beka igrao za vikend protiv Tuluza. I bio je odlican.

avatar
Misosesic
Wednesday, 03.05.2017
18:01

Monako uzima veceras.