Zamenik kapitena Arsenala nezadovoljan!

Autor: Pavle Lazarević
utorak 05.04.2016.
17:23
Izvor: Sportske.net

Per Mertezaker nije srećan što već skoro mesec dana sedi na klupi za rezerve.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nemački defanzivac Per Mertezaker izgubio je mesto u startnoj postavi sredinom marta, a u izjavi za engelske medije priznao je da to nije očekivao, ali i da će nastaviti naporno da trenira kako bi se vratio u startnih jedanaest.

Visoki štoper je presedeo na klupi za rezerve poslednja tri meča. Njegovu poziciju u tandemu sa Loranom Košćelnim preuzeo je Brazilac Gabrijel, a Nemac je rekao da nije do sada bio u takvoj situaciji.

"Moram da priznam da je ovo nešto novo za mene. Dugo sam u klubu i nije mi se desilo ranije da ne budem standardan. U punoj sam formi, ali ne igram koliko i pre", izjavio je bivši igrač Verdera iz Bremena.

On je dodao da sigurno neće odustati i da se nada novoj prilici, kao i da nema nikakvih problema sa šefom struke Arsenom Vengerom.

"U fudbalu se sve menja vrlo brzo. Svaki igrač ima dobre i loše periode tokom sezone, ali uvek treba ostati profesionalac. Takav sam bio do sad i to je razlog zašto sam preživeo u ovom sportu toliko dugo.

Redovno razgovaram Vengerom i on zna da uvek može da računa na mene, šta god da se dogodi. Želim da se dokažem na treningu, a on će izabrati najbolje", kazao je 31-godišnjak.

Arsenal nije primio gol u poslednja dva meča Premijer lige, pa je teško očekivati povratak Mertezakera u tim u narednom gostovanju protiv neugodnog Vest Hema, u subotu od 13 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke