Zaha putuje na Afički Kup Nacija!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 28.12.2016.
14:51
Izvor: Sportske.net

Nedavno je izrazio želju da zaigra za selekciju Obale Slonovače odakle je poreklom, izgleda da će mu se želja i ispuniti.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Sam Alardajs je u problemima, kako u periodu od 14. januara do 5. februara neće moći da računa na Vilfreda Zahu, čak i nešto duže od toga.

Bivši igrač Junajteda je odlučio da se vrati korenima i brani boje Obale Slonovače nadalje, a prvi korak bio bi odlazak na Afrički Kup Nacija, na kom je država iz koje je poreklom jedan do glavnih favorita.

Kako je svojevremeno upisao i dva nastupa u dresu reprezentacije Engleske, bilo je pitanje da li će mu FIFA dati dozvolu da nastupi za neku drugu reprezentaciju, a po svemu sudeći hoće, kako se njegovo ime našlo na preleminarnom spisku putnika Obale Slonovače za smotru najboljih selekcija Afrike.

Dakle, Zaha je po svemu sudećio dobio dozvolu da promeni reprezentaciju, Geret Sautgejt će ostati bez potencijalnog reprezentativca, a Sem Alardajs dobar deo januara neće moći da računa na jednog od najboljih igrača.

Na spisku selektora Mičela Dusijea nalazi se i defanzivac Mančester junajted Erik Baji.


Koji timovi u Premijer ligi će najviše ispaštati zbog Afričkog Kupa Nacija, saznajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Thursday, 29.12.2016
06:50

Реално не заслужује место јер нема заслуге кроз квалификације и тако некоме заузима место.

avatar
VN2410
Wednesday, 28.12.2016
18:03

Kako on moze sa dva nastupa koje je imao za Englesku sada da igra za O.S.? A, Bojan Krkic odigrao jednu utakmicu za Spaniju, a ne moze da igra za Srbiju?

avatar
Can Demir
Wednesday, 28.12.2016
16:03

AKN je zanimljivo takmicenje.Nadam se da ce ga EuroSport prenositi.Ja licno uvijek navijam za Obalu Slonovace i Senegal.Kad se sjetim Obale sa Drogbom,Kaluom,Bracom Ture,Zervinjo,Zokora,Romaric,Tiote,Ebue,Boka,Aruna Kone,Bakari Kone...

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 28.12.2016
16:58
avatar
Wednesday, 28.12.2016
17:51

Kamerun sa Etoom, Vebom i Kamenim :))) i sad imaju solidnu ekipu čini mi se..