Zadovoljstvo u Atletiku: ''Jaki smo!''

Autor: Beta Beta
subota 07.02.2015.
19:59
Izvor: Beta

Fudbaler Atletika iz Madrida Tijago rekao je danas da je ekipa pobedom protiv velikog rivala Real Madrida ispunila cilj i smanjila zaostatak na tabeli.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Atletiko je danas u velikom madridskom derbiju pobedio Real sa 4:0 golovima Tijaga u 14. minutu, Saula Nigesa u 18, Antoana Grizmana u 67. i Marija Mandžukića u 89. minutu.

Ekipa Dijega Simeonea sada ima 50 bodova, četiri manje od prvoplasiranog "kraljevskog" kluba. Barselona je druga sa takodje 50 bodova, ali i utakmicom manje.

"Želeli smo da smanjimo zaostatak za Barsom i Realom u prvenstvu. Osvojili smo tri boda i ovo je bilo veoma dobro popodne. Nismo im dali šansu, od prvog minuta sve nam je išlo dobro. Sigurno da Realu nije prijalo to što su igrali i utakmicu sredinom nedelje", rekao je Tijago, preneli su španski mediji.

"Znali smo da smo jaki pred našim navijačima i to smo pokazali. Želeli smo da iskoristimo prostor koji je Real ostavio. Počeli smo brzo, a sve što nam je trener rekao pre utakmice se ostvarilo. Jaki smo i ako ovako nastavimo pobede su moguće", dodao je Tijago.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke