Za kim žudi 'Enfild'?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 26.02.2015.
12:19
Izvor: Sportske.net

Liveprul će na kraju sezone ostati bez kapitena i klupske ikone Stivena Džerarda, retki su navijači 'Redsa' kojima je svejedno zbog toga, to će verovatno biti najveći udarac u novijoj istoriji kluba kada su odlasci igrača u pitanju. Neki od tih odlazaka j

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Navijači Liverpula već prave planove o tome kako bi trebalo da izgleda Stivijev oproštajni meč.

Želja je da na njemu učešće uzmu aktivni igrači koji su pristalicama 'Redsa' prirasli za srce, a koji više nisu članovi slavnog kluba sa 'Enfild Rouda'.

Termin održavanja spektakla u najavi trebalo bi da bude kraj marta, tj. neki od termina predviđen za utakmice reprezentacija.

Na osnovu ankete sprovedene među fanovima Liverpula, top 5 želja, koje bi svojim prisustvom trebalo da uveličaju Džerardov oproštaj, su Luis Suarez, Fernando Tores, Ćabi Alonso, Havijer Maskerano i Pepe Rejna.

Njih petorica su ujedno igrači za kojima navijači najviše žude i upravo njih bi najviše voleli da vide ponovo u dresu Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kingbrenny
Thursday, 26.02.2015
13:46

Interesantno da se Torres nasao na ovom spisku.

avatar
Skauzelija 86
Thursday, 26.02.2015
16:17

I ja sam se iznenadio. Ja spadam u navijače koji ga nisu omrzli, ali sam mislio da je previše onih koji jesu, da bi se našao na ovom spisku.