Za Jojića nema mesta ni u ovako lošem Dortmundu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.02.2015.
19:22
Izvor: Sportske.net

Kako vreme prolazi, reprezentativac Srbije Miloš Jojić ima sve beznačajniju ulogu u ekipi Dortmunda. A donedavno, sve je izgledalo znatno drugačije...

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

U prilog ovome i informacija da Miloš Jojić nije licenciran za utakmice Lige šampiona u nastavku sezone, a umesto srpskog reprezentativca, trener ''Milionera'' Jirgen Klop je odlučio da ukaže poverenje novajliji Kevinu Kamplu, koji je nedavno stigao iz Salcburga.

Podsetimo, Miloša Jojića nije bilo ni na klupi u sinoćnjem porazu Dortmunda od Augsburga, pa je evidentno da je Klop izgubio poverenje u bivšeg vezistu Partizana.

Kao što već znate, Jojić je iz Partizana prešao u Dortmund pre godinu dana, u zimskom prelaznom roku i Jirgen Klop ga je vrlo brzo ''bacio u vatru'', što mu je popularni ''Zeka'' uzvratio dobrim partijama, ali i golovima.

Imao je Jojić zapažene role i u Ligi šampiona, setimo se samo onog revanša protiv Real Madrida, kada je Jojić bio jedan od najboljih u redovima Dortmunda.

Ali, ove sezone, kompletna slika kada je u pitanju Dortmund je značajno lošija.

Utisak jedino popravlja činjenica da su ''Milioneri'' ipak uspeli da se domognu nokaut faze Lige šampiona, ali poslednje mesto u Bundesligi posle 19 odigranih kola, dovoljno govori u kakvoj se krizi nalazi ekipa Jirgena Klopa.

Uporedo sa ovim velikim padom forme kompletne ekipe, i Miloš Jojić je ''nestao u akciji'', pa se sada postavlja opravdano pitanje da li ćemo ga i sledeće sezone gledati u žuto-crnom dresu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re
Thursday, 05.02.2015
20:25

Dovedite ga u Milan! Ako ne moze Zeka, neka dodje Klop, ali nesto morate da nam date Hahaha

avatar
Barça el honor
Thursday, 05.02.2015
22:04

ne moze u milan, mora u barsu kad ode enrike :)

avatar
Volt-ai-Re
Thursday, 05.02.2015
23:08

Dobro, onda vi nama posaljite nekog vaseg vezistu supertalenta:-D