Vujadin Savić i trener iz Čelsija se složili: Ovo je šansa za fudbalere iz Srbije!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.03.2017.
19:25
Izvor: Sportske.net

Ako ste sportista, ovo je prava stvar za vas!

EPA/CAROLINE BLUMBERG
EPA/CAROLINE BLUMBERG

Povezane vesti

U velikom ste problemu ako još uvek niste shvatili i saživeli se sa činjenicom da svet zaista jeste jedno veliko globalno selo, u kome možete doći i do cara i do kmeta u svakom trenutku, i do igrača i do skauta, i do kluba i do čitave sportske franšize sa istom lakoćom, sa najmanjim brojem načinjenih koraka.

Kao deo tog globalnog sela, naša je dužnost i potreba da znamo svoja prava i da koristimo svemogućnost koje nam se nude kako bismo poboljšali kvalitet svog života i napravili čuda od svojih karijera.

Ključ svega su dve stvari: networking i kvalitet.

Prečica: playerhunter.

Ono što nam svima odgovara: besplatno je!

Internet je objedinio čitavu planetu, sa jednim klikom stižemo do željenih informacija. Ali da bismo te informacije   transformisali   u   znanje   i   u   najkorisnije  alate  za   postizanje  naših   ciljeva,  moramo   ih pretvoriti   u   korisne   i   primenjive   činjenice.   

Kako? 

Koristite   društvene   mreže   kao   sredstvo   za postizanje ciljeva! Jednostavno, ako ste igrač, trener, agent, skaut, menadžer ili klub odlučite se da svoju karijeru držite čvrsto u svojim rukama i samostalno sa najkasnijom strategijom plasirate sebe na poziciju o kojoj sanjate!

Alat: playerhunter. Svoj CV, iskustva, statistike, fotografije i video materijale delite na mestu gde vas ogromna sportska zajednica budno gleda. Imate kvalitet i spreman materijal za deljenje, sada dodajte vašem planu networking i vi ste na putu da krojite karijeru po vašoj meri!

Mesto: playerhunter.

Ključni   su   ljudi.   Ključne   su   veze.   Ključne   su   prave osobe.   Svi   su   oni   zauzeli  svoja   mesta   na playerhunteru i vrlo su radi da šire svoje vidike i poznanstva. Veliko, slobodno i živo sportsko tržište na feedu playerhuntera sadrži osim oglasa za posao u sportskoj industriji (od traženja igrača do potrebeza  drugim   sportskim  radnicima) i   informacije  o   trenutnim  sportskim  dešavanjima, informacije   o korisnicima i klubovima.

Igrači koji žive u udaljenijim delovima zemlje mogu odahnu, ne moraju se izlagati finansijskim troškovima i dugim putovanjima, ljudi do kojih žele doći mogu videti i njihove veštine online, stupiti u kontakt sa njima i čak zaključiti ugovor! Kampovi, akademije, otvorene poziije, trial-i i drugi zahtevi za angažmanom su svi sortirani na jednom mestu i dostupni su svima: besplatno! Osim lansiranja sebe na ovo veliko sportsko tržište, možete se povezati sa ostalim sportstima radi druženja   i   razmene   iskustva.   

Vujadin Savić i reprezentativac Siera Leonea Žebi Kalifa, saigrači moldavskog Šerifa su svoje prijateljstvo učvrstili prateći jedan drugog upravo na ovoj mreži.

Mladi trener fondacije  FK   Čelzi  i bivši   golman,   Brazilac   Gustavo   Oliveira   u intervjuu   koji   je   dao  za Playerhunter je objasnio da je korišćenje upravo ovakvih mreža za sportiste krucijalno za današnji fudbal i uspeh u ovom sportu. Učiniti sebe vidljivim i naći sebi pravi angažman ili pravog agenta nikada nije bilo lakše!

Ono što tražite u potrazi je za vama na www.playerhunter.com

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke