Vruć šamar za Inter u Frankurtu

Autor: Boban Filipović
nedelja 10.08.2014.
18:42
Izvor: Sportske.net

'Neroazuri' odigrali prijateljski meč sa Ajntrahtom u gostima, odakle se vraćaju pognutih glava. Najveći "krivac" za to je Haris Seferović, švajcarski reprezentativac i letošnje pojačanje ovog bundesligaša iz Real Sosijedada.

Beta/AP Photo/dpa, Fredrik von Erichsen
Beta/AP Photo/dpa, Fredrik von Erichsen

Povezane vesti

Četa Valtera Macarija je prva povela na 'Komercbank Areni' na kojoj je bilo preko 50 hiljada gledalaca.

Juto Nagatomo je asistirao za Rubena Botu, koji dovodi Inter u vođstvo. Igrao se 25. minut.

Međutim, prednost gostiju iz Milana nije dugo trajala.

Kako su krenuli sa centra fudbaleri Ajtrahta su izjednačili, Handanovića je savladao Lukas Piazon, koji će provesti sezonu u Šafovoj četi kao pozajmljen igrač Čelija.

Preokret je viđen već u 33. minutu, doneo ga je Seferović, a isti igrač šest minuta kasnije postiže još jedan gol i donosi dva gola prednosti svom novom timu.

Do kraja meča rezultat se nije menjao, ostalo je 3:1.



Nema sumnje da će reprezentativac Švajcarske biti veliko pojačanje za klub iz Franfutra, a napad u novom ruhu - Piazon, Nelson Valdez i Seferović će sigurno biti udarne igle Ajtrahta u sezoni pred nama.

Treba pomenuti da je i povremeni reprezentativac Srbije Aleksandar Ignjovski, koji je ovog leta u grad na Majni došao iz Vredera iz Bremena, bio u startnoj postavi pobedničkog tima i igrao na poziciji desnog beka. Zamenjen je u 60-om minutu.

S druge strane, za Inter je igrao Nemanja Vidić. Macari je pokušao sa tri štopera u poslednjoj liniji, formacijom koju je forsirao u Napoliju. Pojačanju 'Nerazura' iz Mančester Junajteda društvo su pravili Ranokija i Žuan, ispostavilo se da to nije bio dobar potez na ovom pripremnom meču. Vidić je zamenejn u 72. minutu, kada je umesto njega ušao Andreoli.
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke