Vredelo je čekati 94 minuta na ovaj SPEKTAKULARNI GOL DANILA!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.12.2016.
22:59
Izvor: Sportske.net

Utakmicom u Udinama večeras kompletirano 15. kolo italijanske Serije A. Prelepi gol u poslednjim sekundama rešio pitanje pobednika.

Screenshot/Streamable
Screenshot/Streamable

Povezane vesti

U duelu ekipa koje se ne mogu pohvaliti ni dobrom formom, ni trenutnim plasmanom na tabeli, Udineze je večeras na ''Friuliju'', bukvalno u poslednjim sekundama savladao Bolonju sa 1:0.

Domaći tim je imao više od igre, uz nekoliko odličnih prilika za gol, a povrh svega i igrača više od 68. minuta.

Tokom prvog poluvremena Zapata je u par navrata opasno pripretio golu gostiju, nije bio uspešan u završnici, ali prava uzbuđenja počela su od sredine drugog poluvremena, kada je fudbaler Bolonje Polgar zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Trener Udinezea Luiđi Del Neri reagovao je uvođenjem hrvatskog internacionalca Stipe Perice umesto Halfredsona i upravo je Perica do kraja meča imao dve velike prilike da svom timu donese pobedu.

Nije ih iskoristio i kada se činilo da će on biti tragičar ovog meča, u četvrtom minutu sudijske nadoknade Danilo je sa desetak metara majstorskim volejom poslao loptu u gornji ugao gola gostiju, ona je pogodila prečku i odbila se u mrežu - 1:0!

Ovim golom Udineze je stigao do svoje pete pobede od početka sezone, sada je 14. na tabeli sa 18 bodova, a Bolonja je ostala na 16. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke