'Vrećicama' preseo Pjulisov "antifudbal"

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 22.02.2016.
17:58
Izvor: Sportske.net

Vest Brom će po svoj prilici morati da potraži novo rešenje na poziciji menadžera po isteku tekuće sezone, piše britanska štampa.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Opšte je poznato da ekipe koje vodi Toni Pjulis odlikuje 'borba na život i smrt', nretko i veoma prlajva igra, ali izgleda da njegove metode nisu baš najbolje prihvaćene na 'Houtornsu'.

Većini navijača 'Vrećica' se ne sviđa stil igre pod Pjulisom, kao ni vlasniku kluba Džeremiju Pisu.

Eliminacija od drugoligaša Redinga iz FA kupa je ocenjena kao težak neuspeh, nezadovoljsvo navijača je kulminiralo kada je legenda kluba Kris Brant pogođen novčićem u lice, ali najveći ceh će po svoj prilici platiti menadžer.

"Mislim da je najvažnije da se usredsredimo na opstanak u Premijer ligi." rekao je Pjulis, želeći da zaobiđe glavnu temu i ispadanje iz FA kupa.

"Kada se završi sezona, sešću sa predsednikom da podrobno prodiskutujemo o svemu." kaže Velšanin, čiji timovi koje je vodio nikada nisu ispadali iz Premijer lige tokom njegove trenerske karijere.

Ipak, izvori bliski klubu ocenjuju da su Toniju Pjulisu odbrojani dani na 'Houtornsu'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZEX MAN UTD!
Monday, 22.02.2016
21:00

Sta ima da se zale kao nisu znali kako igraju Pjulisove ekipe

avatar
NIKE
Monday, 22.02.2016
19:08

Ovaj čovjek je legenda. Jedva čekam da vidim Gvardiolin City potiv Pjulisove ekipe, ima Gvardiola da vidi kako se igra muški fudbal.