Vrba zadovoljan igrom, žali za bodovima

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.06.2016.
18:22
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Češke izjavio je da može da bude zadovoljan izdanjem svojih izabranika na startu Evropskog prvenstva, ali da ostaje žal što nije osvojen makar bod.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Češke Pavel Vrba rekao je danas da i pored poraza od Španije u prvom kolu Evropskog prvenstva ponosan na svoje igrače, ali da žali što njegov tim nije osvojio makar bod.

"Znali smo da je protivnik izuzetno jak, oni su jedni od favorita za titulu. Ovo je bio pravi test za nas. Španija je znatno bolja od nas što se tiče poseda i stvarnja šansi. Ipak, razočaravajuće je primiti gol u završnici utakmice. Mogli smo i mi da postignemo gol, ali to se ne dešava često protiv Španije. Igrali smo na našem najvišem nivou i velika je šteta što makar bod nismo osvojili", rekao je Vrba posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Češke poražena je ranije danas u Tuluzu s 0:1 od Španije u prvom kolu Grupe D Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Posmatrajući ovu utakmicu sada, mogli smo više da napadamo, ali ja sam i pored toga izuzetno zadovoljan igrom moje ekipe", kazao je Vrba.

Češka će u narednom kolu u petak igrati protiv Hrvatske, a Španiju očekuje meč s Turskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke