Vrba: "Veoma važan bod za nas"

Autor: Beta Beta
subota 18.06.2016.
00:50
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Češke Pavel Vrba rekao je danas da je njegova ekipa imala sreće što je protiv Hrvatske osvojila bod i dodao da je taj bod veoma važan za dalje učešće na Evropskom prvenstvu.

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

"Moram biti oprezan, ali ovo je bilo čudo. Uspeli smo da dodjemo do boda, a on je veoma bitan za nas. Nije nam išlo dobro u prvom delu, samo smo ispucavali loptu, nismo napravili jednu dobru akciju... Rekao sam igračima na pauzi da moramo da igramo fudbal ako želimo da ostanemo na šampionatu. Svi su dali svoj maksimum i zbog toga sam presrećan", rekao je Vrba.

Hrvatska je na današnjoj utakmici drugog kola Grupe D protiv Češke vodila s 2:0, ali je tim Pavela Vrbe u sudijskoj nadoknadi vremena stigao do izjednačenja i boda koji ih je ostavio u trci za plasman u narednu fazu.

"Nismo odustali ni kada smo gubili s 2:0. Pokazali smo karakter. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, a i podrška navijača je bila sjajna. Oni su danas bili naš 12, 13. i 14. igrač na terenu. Hvala im na tome. Bez njih ovo ne bismo postigli", rekao je Vrba.

Češku u utorak očekuje duel s Turskom u trećem kolu Grupe D.

"Idemo na sve ili ništa. Moramo da pobedimo. Želimo drugu fazu", rekao je Vrba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
krle
Saturday, 18.06.2016
07:53

Misliš hvala Hrvatskim navijačima,sa Turcima ih neće biti.

avatar
krle
Saturday, 18.06.2016
07:50

Misliš hvala Hrvatskim navijačima,od Turske gubite utakmicu