Vratio se stari, dobri Aleksis?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.03.2016.
15:08
Izvor: Sportske.net

Nakon vrlo loše sezone obeležene povredama da li je konačno vreme da Čileanac "pogura" tim sa "Emirejtsa" u borbi za tron u Premijer ligi?

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaler Arsenala Aleksis Sančez je na prethodna tri nastupa u Premijer ligi učestvovao u tri pogotka svoje ekipe, dva puta je asisitirao saigračima za pogodak a jednom je i sam zatresao mrežu protivnika, pa se postavlja pitanje može li sjajni krilni fudbaler da povrati formu kojom je postao miljenik navijača "tobdžija".

Sančez je po dolasku iz Barselone u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi zabeležio 16 pogodaka i osam asistencija, te je tako osvojio sve ljubitelje kluba iz severnog Londona.

Ove sezone povrede su ga omele da ponovi takav učinak, te je van akcije bio od 15. do 22. kola a po povratku na teren trebalo mu je čak šest utakmica da postigne pogodak.

Prvi put posle pauze je to učinio u severnolondonskom derbiju sa ekipom Totenhema i na taj način pokazao koliko je vredan za ekipu Arsenala.

Prvih 45 minuta današnjeg susreta Arsenala i Evertona pripalo je gostima iz Londona a Sančez je nastavio tamo gde je stao.

Asistirao je Velbeku za prvi pogodak na susretu i "podgrejao" nade navijačima "tobđžija" da bi mogli da se nadmeću sa Lesterom i Totenhemom u borbi za sam vrh tabele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke