Vraća se Švajnštajger?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.11.2016.
16:56
Izvor: Sportske.net

Nakon svega što se dogodilo, Murinjo bi silom prilika mogao da ukaže šansu nemačkom fudbaleru.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prema navodima "Skaj Sportsa", u postavi "Đavola" za večerašnji duel sa Vest Hemom u okviru Liga Kupa, mogao bi da se nađe i nemački internacionalac Bastijan Švajnštajger.

Suprug naše teniserke Ane Ivanović, najpre je isključen iz prvog tima Junajteda po dolasku Žozea Murinja na klupu tima sa "Old Traforda".

Trenirao je sa omladincima, ali je bio uvršten na spisak igrača na koje "Posebni" računa u Premijer ligi, ne i u Ligi Evrope.

Minulog vikenda se popularni Švajni našao na klupi za meč PL upravo sa Vest Hemom, do kraja ipak nije dobio šansu, ali bi to moglo da se promeni večeras.

Naime, Felaini i Pogba su zaradili suspenzije, propustiće pomenuti duel u okviru Liga Kupa, pa je sasvim moguće da Murinjo u prvu postavu uvrsti Nemca.

Rešenje je i Majkl Kerik, koji bi mogao da bude uparen sa Anderom Ererom, ali ukoliko Švajnštajgera ne vidimo u startnih 11, nema sumnje da će sa klupe čekati priliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy88
Wednesday, 30.11.2016
21:15

Neko moje misljenje je da u bastijanu jos ima znanja a i volje da nam nesto pokaze na terenu.Pitajte leva, sta o njemu misli i sve ce vam biti jasno. Prosle godine levat Van Gal ga je premalo koristio a i nije znao kako, a murinjo ga je samo prekrizio. Da je svajni bio pametanm trebao je uzeti mendesa za agenta i ubjedjen sam da bi bio u prvoj postavi!

avatar
Wednesday, 30.11.2016
19:35

gvardiola pametan sukobe sa tureom stavio po strani i ponasa se krajnje pofesionalno a ne murinjo koj loptu ne zna da sutne

avatar
mak_juventino
Wednesday, 30.11.2016
18:17

To bre , daj da vidimo majstora ! Ludi Pep i Yaya su se pomirili i na prvi mec ovaj zabija 2 komada i nosi 3 boda ! Ajde i Schvajni da vidimo na terenu ...

avatar
MAN RED
Wednesday, 30.11.2016
18:01

Sad kad krenu Bajernovi navijači kako Basti nije to zaslužio a zaborabili su da su prodali njihovu legendu u 30 godina kad mu još nije prošao fudbalski zenit.Pobavljam protiv ovog čoveka sam jer se povredio pa išao na mastersima,dok Valensija vredno radi u teretani :)

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 30.11.2016
19:06

Svajnstajger je sam trazio da ide,nisu ga najurili iz Bajerna. Sa Bajernom i reprezentacijom je uradio sve i trazio je novi izazov u karijeri. Jos ranije je govorio da gotivi Junajted i ljudi iz Bajerna nisu hteli da mu staju na put. Trazio je da ide a oni su ga pustili. Mozda nije u redu sto se setao po turnirima sa Anom,al nije ni u redu da se Murinjo onako ponasa prema takvom igracu.

avatar
Samo Barsa
Wednesday, 30.11.2016
18:00

Ja ne vjerujem u Svajstajgera.