Votford ređa pobede, Jokan hvali svoje heroje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.12.2014.
12:05
Izvor: Sportske.net

Ekipa Votforda ponovo igra u ''premijerligaškoj'' formi. Juče su upisali i treću uzaatopnu pobedu i dodatno se primakli plasmanu u elitu.

Twitter, Watford
Twitter, Watford

Povezane vesti

Posle Fulama (5-0) i Vigana (2-1), ekipa Slaviše Jokanovića je u meču 22. kola engleskog Čempionšipa u subotu na gostujućem terenu savladala i Reding rezultatom 1-0, iako je čitavo drugo poluvreme odigrala sa fudbalerom manje na terenu.

Defanzivac Angela je u 45. minutu isključen zbog drugog žutog kartona, pri rezultatu 0-0, ali je Votford i pored brojčane inferiornosti u nastavku golom Abdija u 70. minutu došao do pobedonosnog gola.

Posle svega, srpski stručnjak Slaviša Jokanović je, naravno, bio zadovoljan konačnim epilogom i borbenošću svojih igrača.

''Veoma sam ponosan na svoje igrače. Dobili smo tri poslednje utakmice i svaka od te tri pobede me čini zadovoljnim iz bezbroj razloga. Protiv Redinga smo igrali kao pravi tim, pogotovo u drugom poluvremenu. Zato sada moram da kažem da je moja vera u mogućnosti ovog tima sada još veća'', poručio je Jokanović.

Posle jučerašnjeg trijumfa, Votford se učvrstio na šestom mestu na tabeli sa 38 bodova, samo četiri manje od vodećeg Bornmauta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke