Vošin rival nastavio sa posrtanjem!

Autor: Miloš Marković
petak 14.08.2015.
20:45
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Republike Češke i protivnik Vojvodine u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope nastavio je seriju loših rezultata pošto nije uspeo da slavi ni na četvrtom uzastopnom susretu u svim takmičenjima.

fcviktoria.cz
fcviktoria.cz

Povezane vesti

Fudbaleri Viktorije iz Plzenja produbili su rezultatsku krizu započetu porazom od Dukle u Pragu, pošto su na startu 4. kola domaćeg šampionata remizirali sa Teplicama.

Aktuelni šampion Češke držao je tri boda u rukama ali je kao gost na kraju remizirao sa Teplicama rezultatom 2:2 (0:2) u meču koji je obeležio i prekid zbog nestanka električne energije.

Viktorija je u završnici prvog poluvremena stigla do dva pogotka preko defanzivca Jana Baraneka i veznog fudbalera Jana Kopika. Činilo se da šampion ide ka drugoj pobedi u šampionatu ali se domaćin u drugom delu "vratio iz mrtvih".

Nadu Teplicama vratio je Martin Filo pogotkom iz penala na startu drugog poluvremena. Samo dva minuta nakon pogotka Martina Fila dogodio se pomenuti peh sa nestankom električne energije pa je sudija na kratko poslao igrače u svlačionice.

Prekid nije dugo trajao a kada su se igrači vratili na teren Viktorija je uspevala da zadrži prednost pa se činilo da će prekinuti seriju loših rezultata.

Domaćin je u poslednjim trenucima utakmice krenuo na sve ili ništa pa je kompletan tim Teplica, računajući i golmana, u 90. minutu napao Viktoriju kod kornera što je rezultirao golom.

Mihael Luftner postigao je izjednačujući gol za Teplice i tako doneo bod svojoj ekipi koja je posle prvih 45 minuta imala dva gola zaostatka za braniocem titule.

Viktorija je tako vezala četiri utakmice bez pobede, a podsećamo da su poslednji trijumf fudbaleri prvaka Češke ostvarili u Tel Avivu 28. jula kada je savladan Makabi.

Narednu takmičarsku utakmicu Viktorija će odigrati na svom terenu protiv novosadske Vojvodine u četvrtak, 20. avgusta od 20.50. Biće to prvi od dva susreta koja će ova dva tima odigrati u okviru plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NoLifer
Saturday, 15.08.2015
09:39

Tako je,nisu oni previse jaki,nije to onaj tim od pre par godina.Samo pamet u glavu i nema opustanja.GAZI VOSO!!!