Vokot poziva na "bratstvo i jedinstvo"

Autor: Boban Filipović
sreda 08.03.2017.
15:32
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Arsenala smatra da je sada kada je teško najbitnije da svi članovi tima ostanu složni.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Teo Volkot je zaplakao od muke kada je čuo šta njegovi klupski drugovi pričaju jedni drugima u svlačionici posle katastrofe koju im je naneo Bajern, a posebno mu je teško palo to što je sve došlo do medija.

"Takve stvari se ne dešavaju često u Arsenalu. Ne bi trebalo da se dešavaju uopšte. Iako dođe do sporečkanja i incidenata, to mora da ostane u svlačionici i to mora da se reši unutar tima. Ne smemo da napadačamo jedni druge." rekao je Volkot.

Problemi su nastali kada je Aleksis Sančez osuo paljbu po svojim saigračima nakon ubedljivog poraza u Minhenu.

Sinoć je na 'Emiratima' viđen isti scenario i 'Tobdžije' su sa ukupnih 2:10 sedmu sezonu za redom završile učešće u Ligi šampiona u prvoj rundi nokaut faze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Elliott Roger
Thursday, 09.03.2017
02:39
avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 08.03.2017
21:29
avatar
topnik_iz_kvarta
Wednesday, 08.03.2017
19:07

Theo je solidan igrac koji bi dosegao top klasu da mu karton bolesti i povreda nije dug ko enciklopedija..barem je ostao vjeran i kad je bilo najteze (mislio sam da od onog arsenala punog polovnjaka s kojima je igrao nemoze teze, sad sam se uvjerio u suprotno) i kad su top igraci redom izdavali i klub i wengera, logicno je da mu ovaj kaos tesko pada...ali budimo realni, za ovo sve ne moze biti kriv samo Wenger (covjek koji je klubu dao sve, ali ga je moderni nogomet pregazio), puno toga se pita i manekene u svlacionici koji nemaju ni najmanju zelju/sposobnost da preokrenu stvari...P.S. i meni je doslo da zaplacem sinoc, jer ovoliko ravnodusnosti prema rezultatu i klubu nisam vidio u zadnjih 20 godina odkad navijam za Arsenal

avatar
Lepi SC
Wednesday, 08.03.2017
18:34

Volkot je ok igrač da nije bilo povreda bio on i top igrač, ovako tu je gde je u klubu mora biti i domaćih igrača. Što se tiče svlačionice tu metla mora da radi Žiru panj neopevani, Remzi igrač za par urakmica najviše u sezoni, Džaka drvo na kvadrat, Koklan muva bez glave mnogo trči radi ali bez rezultata, Ozil igrač za male utakmice, Monreal srednja klasa, Gabriel srednja klasa može da posluži, Mustafi dobar jer nemamo boljeg, Ox više sam očekivao od njega, Volkot dobar ima brzinu solidan pregled igre jedino dribling loš, Beljerin brz ali tehnički loš još uvek, Kazorla njegovo odsustvo je najveći minus u timu Arsenala, Sančez tehnički dobar ali na momente davi loptu, Elneni došao ko prosek prosek i ostao, ova dečurlija u Arsenalu gledajući osrale neće mnogo napredovati a da talenta imaju imaju svi, a Venger tj. profesor ne može ispratiti nove trendove u fudbalu što zbog gazdinog i njegovog cicijašenja i bilo bi po njega najbolje da ode i prepusti nekome vruć krompir.

avatar
ugaseni zivoti
Wednesday, 08.03.2017
16:42

Volkot mozda nije igrac svetske klase ali ko navija za Arsenal ovog igraca ne moze da mrzni kad su svi dobri igraci isli on je ostao,steta sto je imao tesko povrede venger je trebao njemu ili sancezu da da kapitensku traku a ne mertezakeru I nekim drugim igracima.

avatar
Wednesday, 08.03.2017
17:49

Kakvom bre Sančezu?! Kapiten nije samo na terenu, nego i van njega. Treba na sopstvenom primjeru da pokaže kako se bori za ekipu i kako treba da se ponaša, da rešava nesuglasice između saigrača, da kritikuje, ali i da podrži saigrača kad mu ne ide. To Sančez nije, kao npr. Ronaldo, najbolji je igrač ali nije kapiten, ne treba najbolji igrač da bude kapiten. Volkot bi mogao sa bude kapiten, ali mi se on ne čini kao lider, fali mu autoritet..

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 08.03.2017
16:40

Pa kad je tako,sto ne ginete na terenu? I kad primite gol,pogubite se ko himen na maturi...

avatar
Wednesday, 08.03.2017
18:16

nasmejao si me brate samo tako