Vojska razdvajala štopera Rome i sportskog direktora Lacija!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.04.2017.
17:58
Izvor: Sportske.net

Danas su se u medijima pojavile informacije, o incidentu koji je usledio nakon rimskog derbija u polufinalu Kupa Italije.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Roma je savladala Lacio u drugom meču 1/2 finala Kupa, ali se nije plasirala u finale, kako je Lacio u prvo meču bio ubedljiviji.

Derbiji Rima sa sobom uvek nose i veliku tenziju, neretko i incidente pre i posle susreta, a ovoga puta u jednoj od glavnih uloga bio je defanzivac "Vučice", koji je ranije ove sezone bio žrtva u jednom incidentu nakon "Derbija dela Kapitale".

U pitanju je Antonio Rudiger, koga je u prvom delu sezone žestko izvređao fudbaler Lacija Senad Lulić. Bosanac je rekao da je nemački fudbaler "svojevremeno u Štutgartu prodavao kaiševe i čarape", što je osuđeno kao rasistička izjava.

Sada je Rudiger ponovo bio u centru pažnje, ali nije bio žrtva.

Naime, nakon pomenutog revanš meča u polufinalu kupa, na parkingu "Olimpika" sreli su se Rudiger i sportski direktor Lacija Igli Tare.

Njih dvojica su krenuli žučno da se raspravljaju, pretpostavlja se da je uzrok bio gore-pomenuti incident iz prvog dela sezone, a mediji prenose da je defanzivac Rome Tarea nazvao lopovom.

U čitavu priču umešala se nekolicina vojnika, koji su se tu našli igrom slučaja, te su ih razdvojili i smirili, da bi potom svako krenuo svojim putem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke