Vlasnik došao na trening, alarm za uzbunu u Liverpulu?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 06.11.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net

Brendan Rodžers je bio žestoko kritikovan za sastav koji je izveo protiv Real Madrida, a moguće da ni predsedniku kluba Tomu Verneru nije sve potaman, čim je uhvatio avion zua Englesku i iznenadio svoje igrače na treningu pred Čelsi.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Tom Verner je američki biznismen koji uz Liverpul "drži" i franšizu Boston Red Soks i navijači ga ne smatraju osobom koji se preterano razume u fudbal, ili što bi Amerikanci rekli, soker.

Verner se vrlo retko pojavljuje u Melvudu, a ovakva njegova iznenađujuća poseta mogla bi da bude indikator da nije zadovoljan kako Liverpul izgleda ove sezone.

Brendana Rodžersa očekuje vrlo važna utakmica protiv Čelsija, eventualni poraz bi gurnuo Redse još dublje i plasman u Ligu šampiona bi bio jako daleko.

Verner nije razgovarao sa novinarima, ali izvori unutar kluba tvrde da je tražio sastanak sa Rodžersom, i da je to bio glavni razlog njegove iznenadne posete.

Da li se Rodžersu drma klupa?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Thursday, 06.11.2014
22:57

Da nece Verner i Ajre da dovedu nekog novog "Balotelija"!

avatar
devotee
Thursday, 06.11.2014
21:57

E da je srece da mu se trese klupa.. Gledaj ove komentare, a po cemu je on telentovan? Takticki nije dorastao imenu Liverpula, o Menadzmentu da ni ne govorimo, jedino su mu godine prednost, ali liverpul moze to da istrpi godinu dve, ali sad on da se nekoliko godina priucava u nekim segmentima, to ne bi trebalo raditi..sto je najgore, nije ni blizu resenja otklanjanja problema, golman prosek, odbrana nerganizovana, vezni red protiv malo jacih ekipa i nepostoji, nigde kreativnosti, to golova sto liverpul da to su sve nesto ili protvinicke greske ili povremeni bljesak nekog igraca u vidu individualnih poteza, proslo je 2 i po meseca od pocetka i sta je popravljeno od toga? uvek isti igraci igraju, nema nekih ozbiljnih promena i razdrmljavanja ekipe, kao bice bolje ai izvede isti sastav sa istom taktikom, kako da bude bolje? Sto se tice tih zamena ok su mi Hipija, koji je lako dostupan, i benitez(koji je takticki genije za br-a- i koji ima 3 puta bolju transfer politiku i autoritet za dovodnjenje igraca od njega) ako se vec ne moze dovesti benitez na polu zesoni ili sada, treba po meni dati sansu hipiji bar do kraja sezone pa da se vidi sta ce on uraditi...a da sto se tice transfera, rodzers svojim imenom i autoritetoom i ne moze kupiti ozb igraca od lalane i tako tih, evo npr sancez zasto je presao u arsenal? dok je bilo para benitez je pravio odlican posao, cim je onaj idiot od tadasnjeg vlasnika zavrnuo slavinu i poceo prodavati(xabi alonso-bruka kadakv potez , za samo 35 mil liverpul se raspao), liverpul je pukao...

avatar
devotee
Thursday, 06.11.2014
21:44

E da je srece da mu se drma, a sto da ne? Ekipa je bolje igrala prve sezone sa BR, barem nisu bacene pare, i igralo se sa mladim sterlingom susom... Po cemu je on talentovan ajde mi recite? ne kazem da je katastrofa, ali ako neko ulozi tolike pare, ocekuju se odredjeni rezultati, a njih nema..? po meni Hipija bi bio dobro resenje za do kraja sezone, pa ako bude ok da nastavi, ako i on uprska, treba traziti provereno resenje(po meni da se benitezu daju sredstva i odresene ruke mislim da bi to bilo dobro, jer dok je bilo para on je dovodio extra igrace i pogadjao sa transferima, ali kada dodje ona vlasnik iz 2008, 2009, sto nije davao dinara i on propade) na leto, koje kada trosi pare zna zasto trosi i sta hoce, a samim tim liverpul igra bolje..Celsi tuce liverpul rutinski u subotu..

avatar
Danilo Gojković
Thursday, 06.11.2014
21:06

1. Werner nije samo vlasnik, vec i predsjednik kluba, tako da je logicno da cesto boravi u Liverpoolu. Takodje, nije mu prvi put da boravi na treningu.
2. Bas ce Liverpool da da otkaz jednom od najtalentovanijih mladih trenera uz Roberta Martineza, i to u toku sezone, kad ne mogu ni zamjenu postenu da mu nadju, Ako su ga prvu sezonu istrpili i dobili onakvu drugu, ne vidim razlog zasto ga ne bi istrpili ovu i vidjeli sta ce biti sljedece?

avatar
kingbrenny
Thursday, 06.11.2014
21:37

Ovaj nov sistem je nidje veze, nemoze dalje od tri nivoa da se komentarise. Zato ti odgovaram ovde. Carra je rekao da ne zeli da bude trener jer posao nije siguran i lako se dobija otkaz. Njemu lepo u Skaju.

avatar
kingbrenny
Thursday, 06.11.2014
19:13

Ma nidje veze. Verovatno dize pritisak, ali cisto sumnjam da mu je pozicija ozbiljnije ugrozena. IBWT

avatar
boracorba
Thursday, 06.11.2014
19:57

Pitanje je koga Liverpul uopste i moze da dovede,ako ipak i dodje do otkaza Rodzersu......

avatar
Danilo Gojković
Thursday, 06.11.2014
21:02

Pa nema se nekog izbora. Ja nikad i ne bih dao otkaz BR. A sa druge strane ako do toga dodje, Marcelo Bielsa je uvijek pravi izbor, tu je i Sami. Ili mozda Carra?

avatar
kingbrenny
Thursday, 06.11.2014
20:16

Postoji sam jedan ispravan odgovor, a to je Sami Hipija.

avatar
juelz_santana
Thursday, 06.11.2014
19:12

Normalno da je pred otkazom ne mogu da se satave od pocetka sezone a slupali preko to miliona funti...

avatar
Guardian Anubis
Thursday, 06.11.2014
19:06

Glupo bi bilo da se Rožersu drma klupa, jer on taj koji je stabilizovao klub posle i goreg perioda nego što je ovaj trenutno..Pritom ne mislim samo na rezultate..Rožers raspolaže kadrom koji ima..Nešto je on birao, ali razume se ne vodi on tu glavnu reč..Fenvej..

avatar
juelz_santana
Thursday, 06.11.2014
19:16

Sta je on stabilizovao,unazadio vas 10.godina to ce se videti kad popije otkaz ...

avatar
Guardian Anubis
Friday, 07.11.2014
14:11

Ako ne pratiš Liverpul ne treba da prosipaš ,,pamet"..

avatar
Thursday, 06.11.2014
19:06

Ja lepo rekao da dobija otkaz.

avatar
MANUTD
Thursday, 06.11.2014
18:59

In Brendan we trust!!!!!!!!!!!!

avatar
disqus_RxmW5LIpN2
Thursday, 06.11.2014
22:09

Van Gaal is a football genius!!

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 06.11.2014
18:51