Vilširu se nakon duže povrede "smeši" klupa?!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.04.2016.
18:42
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Arsenala usled povrede nije nastupio nijednom u dresu "Tobdžija" ove sezone, a kako Venger planira da pojača konkurenciju na mestu koje pokriva Englez, pitanje je koliko će igrati i naredne.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Sudeći po britanskom "Telegrafu", šef struke tima sa "Emirejtsa" planira da potpiše fudbalera Borusije Menhengladbah Granita Džaku, a veruje se da će priliku da se dokaže naredne sezone dobiti i mladi amerikanac Gedion Zelalem.

Očekuje se da će klub ipak napustiti trojica veznjaka, Mikel Arteta, Matje Flamini i Tomas Rosicki, ali i pored toga konkurencija za dva mesta u veznom redu, po svemu sudeći, biće paklena.

Za ta dva mesta u startnoj postavi Arsenala boriće se Eron Remzi, Santi Kazorla, Muhamed Elneni, Fransis Kokelan, Džaka, Zelalem i Džek Vilšir, naravno ukoliko do transfera švajcarskog fudbalera iz redova Menhengladbaha dođe, ali prema pisanju britanskog "Telegrafa", izgleda da je Venger ozbiljno "zagrzao".

Ovo su svakako loše vesti za Džeka Vilšira, s obzirom da je njegova rehabilitiacija ove sezone iz nepoznatih razloga potraja duže od očekivanog, a i zbog nedavnog "fijaska" koji je nedavno zadesio "nestašnog" fudbalera, kada je uhvaćen ispred jednog od lonodnskih noćnih klubova.

Ugovor engleskog reprezentativca sa "Tobdžijma" ističe 2018. godine i planirano je da se narednog leta održe razgovori sa upravom oko prodžetka saradnje. Ipak, iz kluba su rešili da pomere taj datum sve dok 24-godišnji fudbaler ne dokaže da je posvećen vraćanju u takmičarksu formu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ashburton Grove
Tuesday, 05.04.2016
21:54

Elneni je igrac meseca marta u Arsenalu, covek je realno najbolji CM kog klub trenutno ima, barem dok se Santi ne oporavi...

avatar
Everton FC
Tuesday, 05.04.2016
21:26

On ne igra samo zbog toga sto Venger strahuje da ce da se povredi, on je jedini fudbaler Arsenala koji kada god igra igra dobro, treninzi su ti koji mu lome noge ne utakmice

avatar
fuad crnisanin
Wednesday, 06.04.2016
09:06

Dobro si rekao, kad god igra, igra dobro... On je fudbaler koji nema formu, konstatno je dobar

avatar
Sportski Paćino
Tuesday, 05.04.2016
19:46

Nesrećnik.....

avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
20:07

Slab fudbaler...