Vilotić: "Želimo da napadnemo titulu"

Autor: Miloš Marković
petak 05.06.2015.
21:52
Izvor: Sportske.net

Štoper Jang Bojsa izuzetno zadovoljan završenom sezonom.

sfl.ch
sfl.ch

Povezane vesti

Srpski fudbaler i član Jang Bojsa Milan Vilotić, nedavno je izabran u najbolji tim švajcarskog šampionata, pa je u intervjuu za "Berner Cajtung" izjavio da je veoma zadovoljan igrama i rezultatima koje je njegov tim ostvario.

Ekipa iz Berna takmičenje u nacionalnom šampionatu završila je na drugoj poziciji, što joj garantuje mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je prethodne prezimila u Ligi Evrope.

Vilotić je bio ključni igrač za Jang Bojse, koji su bili u ozbiljnoj krizi do njegovog povratka u tim posle povrede u novembru prošle godine. Klub iz Berna je ostvario odlične rezultate, ali se osećao pritisak u velikim utakmicama, jer se na trofej čeka skoro tri decenije.

"Pokazujemo dobar napredak koji je vremenom sve veći. Ono što sada želimo jeste titula. Oseća se pritisak jer klub nije bio šampion gotovo 30 godina. Sve ide u pravom smeru i očekujem uspešnu narednu sezonu.", kaže Vilotić.

Jang Bojsi su bili šampioni poslednji put 1986, godinu dana kasnije su osvojili svoj poslednji kup i Vilotić se nada da će se čekanje uskoro završiti.

"U fudbalu nikada ne znate šta će se dogoditi. Rekao sam mom agentu da ne želim da znam za druge ponude i da želim da ostanem u Jang Bojsima. Ovde se osećam prijatno. Lep grad, dobri ljudi, veoma sam zadovoljan.", rekao je srpski fudbaler.

Vilotić je u meču pretposlednjeg kola protiv Siona povredio stopalo, pa će zbog operacije morati da pauzira šest nedelja, ali će biti spreman za početak sezone sredinom jula i prva iskušenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke