Vilota vodi Jang Bojs ka vrhu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.11.2014.
18:09
Izvor: Sportske.net

Jang Bojs nastavlja da ređa pobede u Švajcarskoj, a sršski štoper Milan Vilotić ponovo rešeta mreže.

bscyb.ch
bscyb.ch

Povezane vesti

Sedamnaesto kolo šampionata Švajcarske igra se ovog vikenda, a ekipa Jang Bojsa je danas dočekala Sent Galen i upisala treću uzastopnu pobedu - 4:2.

Gosti su odlično odigrali prvo poluvreme, dva puta su imali vođstvo, ali su do kraja prvih 45 minuta, najpre Oro, a onda i naš Milan Vilotić, svojim golovima uspeli da tu prednost Sent Galena anuliraju.

Dakle, u nastavak meča se ušlo rezultatom 2:2, da bi već u 48. minutu Oro iz penala svojim drugim golom doneo potpuni preokret, a Stefen u 67. potvrdio novi trijumf Jang Bojsa - 4:2.

Vilotić je odigrao svih 90 minuta u ovom trijumfu svog tima, baš kao i Milan Gajić, a podsetićemo i da su njih dvojica nedavno svojim golovima presudili Sionu. Te njihove golove možete da pogledate OVDE.

Posle ovog trijumfa, Jang Bojs se učvrstio na trećem mestu sa 27 bodova i utakmicom manje. Na tabeli vodi Bazel sa 38 bodova, a drugi je Cirih sa 33.

I upravo su Cirih i Bazel danas odigrali derbi kola, Bazel je kao gost slavio sa 2:1, golovima Albanca Gašija.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos
Sunday, 30.11.2014
19:16

Kad se pogleda, Stoperi, bekovi, veznjaci, napadaci, skoro svi igraci sa ovih prostora postizu golove, samo golmani jos fale.
Onda dodju reprezentativne obaveze, a mi sve krompirice redjamo...