Vidić otkrio zbog čega je prestao da igra fudbal!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.03.2016.
17:51
Izvor: Sportske.net

Progorio o onome što se dešavalo u poslednje vreme...

BETA/AP Photo/Giuseppe Ungari
BETA/AP Photo/Giuseppe Ungari

Povezane vesti

Nemanja Vidić je progovorio o rastanku od fudbala.

"Bilo je pravo vreme, nisam mogao da pružim maksimum, bolje je da prestanem nego da se još više povredim. Dao sam najbolje godine u Engleskoj, nisam više mogao da bude na tom nivou zbog povrede
", objasnio je Srbin.

Pričao je i o nekadašnjem saigraču Kristijanu Ronaldu.

"Zabavan momak, pravio je i prihvatao šale na svoj račun, mada se neki put ljutio. Voli da igra, bilo je to sjajno gledati u svlačionici", seća se Vida.

"On je jedan od najvećih profesionalac koje sam video. Uvek je imao velika očekivanja i trenirao naporno. Veoma ga poštujem", izjavio je srpski štoper.

"On je primer kako treba trenirati i živeti. Od mene je bilo mnogo boljih fudbalera, ali nisu bili posvećeni, nisu davali sve od sebe. To je ključno. Ronaldo je napravio to što je napravio upravo zahvaljujući posvećenosti",
zaključio je Vidić koji želi da u budućnosti bude trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 18.03.2016
00:14
avatar
Thursday, 17.03.2016
22:59

Najveći rukometas među fudbalerima-najveći fudbaler među rukometašima.

avatar
reddevils
Thursday, 17.03.2016
21:46
avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 17.03.2016
19:28

Vidic jedna od najvecih legendi sprskog fudbala,kojeg nismo zasluzili.. :)

avatar
Realan tip
Thursday, 17.03.2016
21:29

Nije on zasluzio da se zove Srbinom. Mi uvijek zasluzujemo najbolje kao narod, jer smo najbolji, on to nije za reprezentaciju bio i cao. Srbija je vjecna dok su joj djeca vjerna!!!

avatar
NDJ34
Friday, 18.03.2016
16:42

Sta si ti slijep pored oba oka ?Jesi ti uopste gledao taj penal,jesi ti gledao kako je on napravio penal protiv Njemacke, o kome se i ne prica toliko zato sto je Stojkovic skinuo Podolskom, ali Vidic hladno igra rukom, bukvalno se baca na loptu koju ne moze da dohvati drugacije nego samo rukom kada se ispruzi, iako ta lopta nije bila prijetnja na nas gol..Da li je taj Vidic nekad izasao pred javnost i izvinuo se i rekao da mu je zao, da li je?Jesi ti gledao uopste kako je igrao u Mancesteru, a kako u Srbiji ?Nisi, nisi, inace da jesi ne bi ti pricao tako..Pa prijatelju moj, jesi li ti vidio Djokovica kad igra na Dejvis kupu za Srbiju, kada izgubi mec ili odigra losije, jesi li vidio da covjek bukvalno place, da se izvinjava gdje stigne, da igra za nasu drzavu pod povredom, rizikujuci probleme u ostatku karijere, jesi li vidio kako se raduje kada nacionalni tim ostvari pobjedu i ti meni sad pricas o nekom Vidicu placeniku, ma daj molim te, srami se..

avatar
BačjeAnri
Friday, 18.03.2016
00:55

Aj' ti imaj muda onda i šutiraj ključni penal protiv Slovenije iako znaš da će 8 miliona seronja koji se nazivaju Srbima možda da te linčuje sutra ako promašiš.

avatar
NDJ34
Friday, 18.03.2016
00:47

Ne znam cemu minusi ovoliki na ovaj komentar..Covjek je objektivan i realan, u skladu sa svojim nick-om, tako da Realan, od mene jedan plus ogroman..Svaka cast Vidicu na klupskoj karijeri, ali NIKAD nisi dao svoj maksimum i pokazao se kao pravi ratnik dok si nosio dres reprezentacije, doduse, nisi ti jedini, vec jedan od mnogo njih (trenutno, skoro kompletna reprezentacija), ali posto se od tebe mnogo ocekivalo, dokazao si u par navrata da nisi Srbenda i da si placenik obicni, najbolji pokazatelj toga je penal protiv Slovenije, mada naravno, nije to jedini razlog, dovoljno je uporediti njegove klupske i reprezentativne igre..Zbog ovih stvari i zbog toga sto nije citavu karijeru igrao na vrhunskom nivou, NIKADA, ali NIKADA nece biti jedan od najvecih stopera i porediti se sa najvecim, bez obzira sto su njegovi nastupi sa Ferdinandom u Mancesteru veoma impresivni i kvalitet je neosporan, ali ostalo je moralo i moglo dosta bolje da bi bio medju najvecima..

avatar
mIadenq
Thursday, 17.03.2016
23:06

Sta ga nismo zasluzili? Kretencina nabedjena igrao kao bogalj za repku, i onda napustio jer su mu kenjali sto igra kao bogalj...

avatar
Xander Corvus
Thursday, 17.03.2016
22:41

ne se.. bre...Vida Bog...nNemanja, oooooh!nNemanja, oooooh!nHe comes from Serbia,nhe'll fucking murder ya!nNemanja, oooooh!nNemanja, oooooh!nHe comes from Serbia,nhe'll fucking murder ya!nNemanja, oooooh!nNemanja, oooooh!nHe comes from Serbia,nhe'll fucking murder ya!

avatar
Chicharito
Thursday, 17.03.2016
22:21

U Srbije nema uvijek i djece.